pátek 2. února 2018

Mikov predator blackout

The reason is, among other things, that the exceptional features of such modified knives are balanced by a relatively significant price increase. Díky své konstrukci je nůž až neuvěřitělně snadné otevřít nůž jednou rukou. Predator Blackout je prémiový vyhazovací nůž světoznámé české značky MIKOV.


Po mechanické stránce predator , jak ho známe, s ocelí, kterou konečně. Knife BLACKOUT (FULL BLACK) Is Czech made knife with great heritage of Czech knife making. One of the many advantages of PREDATOR is that the knife can be quickly opened with one hand from the side.

Mikov zatím uvedl na trh s povlakem DLC vedle Predatoru Blackout pouze luxusní sérii nožů Pocket. Důvodem je mimo jiné i to, že výjimečné vlastnosti takto upravených nožů jsou vyváženy poměrně velkým navýšením ceny. Jistě oceníte i nízkou hmotnost nože, která činí 1gramů. Kromě nože dostanete i kvalitní kožené pouzdro.


Mikov - oficiální web tradičního českého výrobce nožů značky Mikov,. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. S atraktivním tvarem výbrusu čepele.


Kovové části nože jsou opatřené DLC.

Jestli vám přijde povědomý, jste opravdu věrný fanoušek bondovek. Biztosan értékelni fogod a kés rendkívül alacsony tömegét, amely mindössze 1gramm. N6- HRC drží ostří, je odolná proti korozi a má výborné řezné a brusné vlastnosti. Iste oceníte aj nízku hmotnosť noža, ktorá činí 1gramov.


Okrem noža dostanete aj kvalitné kožené puzdro. Hmotnost výrobku je 1gramů. Nůž je dodáván včetně koženého pouzdra. Nůž české výroby vyhazovacích nožů ovládaných výklopnou páčkou, černá čepel z nerezové oceli Bohler N6s hladkým ostřím a klasickou špičkou o délce mm.


Nůž vhodný pro každé použití. Unikátní vyhazovací nůž PREDATOR z. Díky konstrukci je až neuvěřitělně snadné otevřít nůž jednou rukou. Jediný pravý masívny vystřelovák ovládaný výklopnou páčkou. Na prianie zákazníka možno nôž vyrobiť pre ľaváka.


Mikov používa pre svoje nože radu Predator niekoľko druhov ocelí a tiež rôzne. Na přání zákazníka lze nůž vyrobit pro leváka. Mikov Predator jsou vystřelovací nože české výroby s více než 1letou tradicí. Po domluvě lze nůž vyrobit pro leváka.


Pro broušení těchto pevnějších ocelí doporučujeme diamantové nebo keramické brousky.

Predator samotný neprešiel veľkými optickými zmenami, ale ako prvé si všimnete novú povrchovú úpravu Stonewash, ktorú výrobca zvládol veľmi precízne. Böhler N69 která je vysoce ceněná pro své mechanické vlastnosti. Ta levnější bude mít tělo z plastu. Luxusnější verze pak bude s karbonovou střenkou. Materiál nožů už nebude ocel 42 za kterou někteří lidé Mikov kritizují, i když na druhou stranu díky ní jsou nože cenově přístupnější.


Vyhazovací nůž tradiční české nožířské značky Mikov v černém provedení. Firma Mikov si své místo na výsluní vydobyla dlouholetou tradicí a kvalitou výrobků. Právě o kvalitě se můžete přesvědčit také vy sami pořízením některého z jejich nožů. Díky všestrannému využití se ihned nabízí vyhazovací nůž Mikov PREDATOR.


Za vlastnění vyhazovacích nožů Predator vyhazov určitě nedostanete, pokud ovšem zrovna nepracujete v bance. Jsou takové, jaké mají kvalitní nože být – rychlé, ostré, spolehlivé a perfektně padnoucí do ruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky