pátek 9. února 2018

Hrnce na vaření

Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce , ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni. Doufáme, že jsme vám pomohli nebo vás alespoň inspirovali při výběru nového pomalého hrnce na vaření. Pokud ano, budeme rádi za vaši zpětnou vazbu, zkušenost, recenzi, srovnání či hodnocení vámi zakoupeného produktu. Učinit tak můžete v komentářích, níže na této stránce. Příkon je jedním z důležitých parametrů, které u hrnce na pomalé vaření rozlišujeme.


Hrnce na vaření

S vyšším příkonem se také nádoba rychleji nahřeje a tím tedy o nějaký čas urychlí přípravu a samotné vaření. Podle velikosti pomalého hrnce začíná příkon. Na elektrické varné desce můžete používat prakticky jakýkoliv hrnec, protože všechny materiály jsou vhodné na vaření.


Indukční varná deska vyžaduje vaření v hrncích s feromagnetickým dnem. Pro plynové sporáky nejsou velmi vhodné hrnce z teflonu. Keramické hrnce do trouby i na sporák. Samozřejmostí jsou také tlakové hrnce , oválné hrnce s poklicí, indukční hrnce a další. Je jen na vás, do jakého procesu vaření hrnec zapojíte.


Hrnce na vaření

Na úvod začneme opravdu ze široka. K popisu hrnců přistoupíte z globálnějšího úhlu pohledu. Na počátku všeho vás totiž čeká rozhodnutí, zda se vydáte cestou klasického hrnce , o kterém pojednává tento článek, nebo dáte přednost tomu elektrickému.


Svěřte se do rukou českých odborníků na vaření a výrobky s ním spojené. Sady nádobí, nerezové hrnce , tlakové hrnce nebo třeba rendlíky, pomalé hrnce i rýžovary nakoupíte na FAVI. U nás najdete nádobí z desítek skvělých e-shopů za nejlepší cenu.


Hrnce na vaření

Vyberte si veškeré vybavení do kuchyně na jednom místě - na FAVI. Spotřebu elektrické energie parního hrnce , ale také čas potřebný pro vaření , udává příkon. Platí, že čím větším množstvím Wattů zařízení disponuje, tím rychleji pokrm připraví.


Na druhé straně tím více zaplatíte za jeho provoz. Hrnce lze bez obav mýt v myčce. S jakými parametry se setkáte u tohoto modelu hrnce na pomalé vaření ? Jeho objem je litrů a disponuje programy na vaření. Model je dále vybaven poklicí s těsněním, takže vám z hrnce nebude unikat pára a voda se vrací zpátky do hrnce. Speciální otočný hrnec na vaření brambor a zeleniny umožňuje přípravu s minimálním množstvím vody a úplně bez tuku.


Do spodní části hrnce naskládejte zeleninu, brambory a vařte na sporáku, každých minut pak hrnec otočte. Zelenina a brambory jsou připravené mnohem zdravějším a chutnějším způsobem. Emile Henry, Kela nebo Zwilling. Elektrické hrnce jsou šikovnými pomocníky do každé kuchyně. Jídla jsou v elektrických hrncích připravena za krátkou dobu a pro vaření nevyžadují žádný tuk.


Vložka na vaření v páře z nerezové oceli WMF, ø cm. S kousky od značky WMF je tvoření v kuchyni vždy plné radosti. Ať už toužíte po kvalitním kousku nád. Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl.


Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky