úterý 6. února 2018

Plastový sud na vodu 200l

Sudy na vodu podle zkušeností ostatních. Prodám nové čisté plastové sudy buď s víkem nebo bez sudy 200l , sudy na vodu , sudy na kvas ,naftu atd. Sud na dešťovou vodu o objemu 2litrů je vyroben z kvalitního plastu. Součástí je víko na přikrytí a výpustní kohoutek pro snadné vypouštění vody.


Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Díky svému tvaru je sud stabilní.

Víko má na třech místech zámek, díky kterému ho připevníte k sudu a zabráníte tak případnému odfouknutí. Kromě plastových barelů na vodu a jiné kapaliny u nás seženete rovněž levné plastové sudy s víkem na pevné látky. Všechny jsou ovšem vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE), disponují odolným těsněním a jsou vhodné i pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. Nakoupit za nejnižší ceny se dá i bez toho, aniž byste se museli snížit k nákupu produktů nižší kvality.


Vybírejte z tisíců položek, které jsou součástí roky budovaného a zákazníky.

Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě. Moderní sud na dešťovou vodu o objemu 2l je skvělým doplňkem i pomocníkem na vaší zahradě.


KETER Indigo Water plastový sud 200L grafitový. Get vodu With Fast and Free Shipping on eBay. The Top 1Retailers Can Be Found on eBay. Find Great Deals from the Top Retailers. PLASTOVÝ SUD 2L POUŽITÝ UN MODRÝ DVĚ ZÁTKY NA KAPALINY ( SUD 2L ). Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: sud.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Nabízím plastové kanistry různých objemů, 10L 20L 25L 30L. Dále kovové sudy objemu 60L, 200l. Gsud na dešťovou vodu PH s kohoutkem, 2l. Barel plastový biely 60l s otvorom a vrchnákom 25cm.


Plastova nadrž na vodu 6litrů, IBC, sud.

Ventil plastový so závitom na sud na vodu. Zákazníkom ponúkame kovové sudy a kanistre, veľké plastové sudy vhodné na. Tyto sudy jsou většinou vyrobeny z. Nádrž na pitnú vodu 2L. Nabízíme plastové nádoby – plastové sudy na vodu , plastové sudy na kvas, plastové sudy.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze následně používat například k zalévání.


Pro snadné odčerpání vody má sud kohoutek a lze uzavřít víkem, které je rovněž součástí balení. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky