pátek 16. února 2018

Pračka whirlpool vrchem plněná

Je-li vaším požadavkem pračka vrchem plněná , pak si jistě vyberete takovou, která bude vyrobena od známých výrobců, jako je především Whirlpool nebo Electrolux. Svými parametry se těmto výrobcům jistě vyrovná i další známá značka AEG. Vybírat můžete z různých rozměrů, ale také zajímavých designů, které se.


Způsob plnění je základním kritériem při výběru pračky. Pro ty, kteří rádi ušetří každý milimetr a ocení možnost zastavit praní a vyndat, popřípadě dodat nějaký kus oblečení je pračka s horním plněním ideální variantou. Inovativní technologie ZEN nahrazuje tradiční řemenový pohon za vysoce výkonný trakční motor, který otáčí buben přímo. Z programů si můžete zvolit např.


Na velkém a přehledném LCD displeji lehce nastavíte zvolený program a funkci. Pračka je navíc obdařena chytrou techno. V mnoha koupelnách se počítá každý centimetr, ovšem tento spotřebič dokáže zaujmout o poznání více než jen svými kompaktními rozměry. Většina našich praček nabízí nejnižší energetickou třídu, takže výrazně šetří energii. Maximálně úsporná vrchem plněná pračka s technologií 6. Obliba vrchem plněných praček roste – šetří místo a výsledky se vyrovnají předem plněným typům.


Pračka whirlpool vrchem plněná

Volně stojící vrchem plněná pračka s 6. Automatická vrchem pln. Tato funkce je užitečná, nejen pokud chcete mít vše hotovo po příchodu domů – její význam oceníte zejména tehdy, pokud se vaše sazby za elektrickou energii liší v průběhu dne. Free Shipping Available. Check Out Whirlpool on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for whirlpool and samsung. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. Replacement Whirlpool Spare Parts. Genuine Whirlpool Spare Parts. Prodlouženou záruku může zakoupit pouze koncový spotřebitel. Daruji pružinovou matraci za odvoz.


Rozměry matrace 90x200. Celý popis a technické parametry. Program pro hedvábí Prac. V této pračce vyperete prádlo šetrně a úsporně. Díky senzorové technologii 6. Předem plněné pračky poskytují pohodlné vkládání a vyndavání prádla.


Pračka whirlpool vrchem plněná

Vrchem plněné pračky vám poslouží v případě, že máte pro pračku omezený prostor. Senzorová technologie 6. Navíc díky vrchnímu plnění nehrozí kolize s ostatním nábytkem a zdmi při otevírání víka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky