pátek 2. února 2018

Hotelové ručníky

Hotelové ručníky

Hotelové ručníky pro příjemný pobyt všech vašich klientů. Vyberte si z naší nabídky kvalitních froté ručníků do hotelů a penzionů. I při častém praní budou vypadat stále jako nové. Nabízíme froté ručníky nejen v tradiční bílé barvě, ale také v modré.


V kategorii Hotelový textil jsou umístěny hotely nejvíce žádané produkty. V naší nabídce naleznete také hotelové ručníky , záclony, župany a mnoho dalšího. Měkké, hebké a příjemné ručníky , to je to, co si vaši hosté zamilují.


Vybavte své hotelové pokoje ručníky od společnosti STANEX, které se vyrábějí z kvalitních materiálů, vydrží časté praní a drží si sytost barev. Kvalitní hotelové froté a bambusové ručníky. Rozmazlujte i Vy své hosty tak, aby se k Vám vždy rádi vraceli.


Hotelové ručníky

Jemné froté ručníky a osušky jistě ocení každý návštěvník Vašeho hotelu, penzionu nebo jiného rekreačního zařízení. Dodavatel hotelového a restauračního textilu. Povlečení, hotelové prádlo , hotelové ručníky , hotelové osušky. Restaurační textil v kategorii ubrusy, ubrousky a prostírání, rautové sukně.


Bohužel se setkáváme stále více se zkostnatělými franšízam. Teflonove ubrusy, potahy na židle, elastické potahy, hotelové povlečení a prosteradla, hotelové ručníky a osušky, hotelové postele, rautove sukně, restaurační ubrusy, banketní židle, banketní stoly, návleky na židle, hotelové postele a matrace, hotelové ubrusy. Ručníky gramáže 4a 500g - řada PROFESIONAL Jelikož je tato řada mnohem více kvalitnější, froté vydrží mnohem více pracích cyklů, nabízíme servis v podobě automatické výměny froté v případě poškození - roztřepením, bez jakékoliv řešení reklamace. Ručníky a osušky hotelové Walk froté patří do oblíbené řady froté pro hotelový a lázeňský provoz.


Výrobky se sníženou srážlivostí, vysokou pevností podkladu, dlouhou jednoduchou a dlouhou smyčkou vynikají vysokou savostí a odolností vůči mechanickému opotřebení a chemickému čištění. Sortiment hotelových ručníků je velmi specifický a přizpůsobuje se především moderním trendům a nejrůznějším požadavkům hoteliérů. V první řadě je však vždy prvotřídní kvalita a zpracování výrobku, který musí již na první pohled vzbuzovat komfort a pohodlí, které návštěvník hotelu.


Výše zmíněný hotelový sortiment mohou doplňovat i froté ručníky a osušky, určené speciálně pro hotelové potřeby. K vybavení koupelny v hotelích neodmyslitelně patří i hotelové ručníky , hotelové osušky a hotelové předložky. Produkty, které nabízíme se vyrábějí z vysoce kvalitní bavlny.


Díky tomu jsou ručníky a osušky jemné na dotek a dostatečně savé. V nabídce máme dva druhy froté výrobků v různých gramážích: ručníky. Pro prodloužení životnosti a svěžesti doporučujeme prát v jemných pracích prášcích. Dopřejte pohodlí domova všem vašim zákazníkům i na cestách. V naší široké nabídce také naleznete kvalitní pracovní ručníky , které jsou vysoce odolné.


Veškeré ručníky a osušky nabízíme v atraktivních barevných kombinacích. Pokud sháníte pro své hotelové podnikání kvalitní hotelové ručníky , které Vaše hosty okouzlí, tak jste správně na Goldea. V této rubrice naleznete hotelové ručníky a osušky z froté textilu vhodného do náročných hotelových provozů. Na ty pak spoléhají i příští potenciální zákazníci.


Hotelové ručníky

Pro vaše ubytovací zařízení máme hotelové ručníky ve více velikostech, s perfektní savostí. Do koupelny se také budou hodit hotelové předložky před sprchu nebo vanu. V posteli se o zákazníky.


Zpříjemněte pobyt vašim klientům kvalitním hotelovým textilem. Ke koupelnovému vybavení pořiďte i hotelové povlečení a prostěradla. Jsou určeny nejen pro hotely, penziony a ubytovny, ale také pro běžného uživatele.


Zde najdete bílé provedení, barevné máme přímo v kategorii Froté ručníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky