čtvrtek 29. prosince 2016

Recept konopná mast

Pak mast naposledy zahřejeme tak, abychom ji přivedli do tekutého stavu a pevný materiál scedíme přes jemné plátno, které můžeme použít například jako obklad na postižené části těla nebo zábaly kloubů. Ještě teplou mast plníme do čistých sklenic či kelímků s víčkem. Uskladňujeme nejlépe v chladu a temnu.


Konopná mast – jednoduchý recept Konopné masti jsou naší pokožce velice prospěšné. Díky aktivním složkám konopí působí protizánětlivě a hojivě, potlačuje bolest a uvolňuje svalové napětí.

Blahodárný vliv konopí byl prokázán četnými lékařskými výzkumy, konopná mast má protizánětlivé, hojivé, analgetické a uvolňující účinky. Pokud si chcete vyzkoušet vlastní konopnou mastičku vyrobit doma, zde je návod. Existuje obrovské množství receptů, jak si ji doma vyrobit. Někdo spoléhá jen na účinky konopí, jiný do masti přidává ještě další bylinky. Domácí Konopná Mast Recept Konopí má uplatnění nejen v lékařství.


Bylo nejdůležitější surovinou pro tisíce firem, jenž produkovaly vlákna, látky, oleje na svícení, papír, kadidla. Důvo proč píšu tento návod je jasný - konopná mast je opravdu účinná na spoustu zdravotních problémů. Dnes si ji můžete zakoupit legálně v lékárně - ale za jakou cenu?

Jakmile si přečtete tento jednoduchý návo rychle vám dojde, jak velký podvod na nás vláda a farmakologické kolosy upekly. Takovým preparátem je i má konopná mast. Má léčivé účinky na celou řadu bolístek a bolestí. Tuto mast vyrábím a používám již více než šest let a měla jsem příležitost ji nesčetněkrát vyzkoušet na své vlastní kůži. Její účinky byly tak pregnantní, že jsem ji doporučila i svým přátelům.


TXT: Ladislav Kosina RUBRIKA: Konopí léčí. Jakým způsobem se konopná mast vyrábí? Nejsložitější výroba masti je pro běžné občany z extraktu konopí nebo za sucha vytřesené, vyplavené či mrazem získané pryskyřice s léčivými kanabinoidy.


Věříme, že jste četli nejeden článek na téma jak vyrobit konopnou mast. Když jsme se rozhodli naše konopné masti vyrábět, začali jsme tím, že jsme využili všechny dostupné informace a uvařili jsme desítky konopných mastí různým způsobem, z různých surovin a postupně se dopracovali k současnému. Jak udělat konopnou mast - recept příspěvky Jak udělat konopnou mast ? Prodejní cena 2Kč 9. THC (aktivní složka konopí) má výrazné antivirální účinky a jeho psychicky neaktivní prekursor kanabidiol (CBD) je nositelem antibiotických účinků. K léčivému působení je zapotřebí obou látek, které působí společně.


Zelená mast je jedním z nejoblíbenějších konopných produktů. Pokud je připravena správně, působí jako přírodní antibiotikum a dokáže účinně pomáhat se širokým spektrem zdravotních obtíží. Uvolňuje ztuhlé a bolavé svaly, ulevuje od zánětů, ekzému a lupénky.

Její rozsáhlé léčebné účinky jsou ale dlouhodobě vědecky prokázané. Zbylé konopí můžeme ještě znovu rozpustit v menším množství másla a postup znova opakovat. Vzniklá mast , ale bude mnohem slabší 11. Znehodnocený materiál vyhodíme nebo lze použít na různé obklady. Do konopné masti připravované doma lze přidat další bylinky jako je: máta, měsíček, levandule, aloe a mnoho dalších.


Konopné listy sice také obsahují knaabinoidy (nejléčivější složku konopí), ale největší množství se jich ukrývá právě v samičích květech. Trumfněte tedy souseda a vyrobte si svou domácí konopnou mast , ať z blahodárných účinků konopí vytěžíte maximum. Ingredience: kg tuku (vnitřní sádlo, vazelína, kokosový,palmový tuk) menší hrnec konopí (palice a listy, pouze listy nestačí,pokud chcete účinnou a kvalitní mast ) Postup: Tuk pomalu roztopíme ve dvojitém hrnci na mléko, nebo ve vodní lázni. Pokud nevíte, jak vodní lázeň připravit, je to. Výsledek rozhodně stojí za to.


Jelikož má opravdu blahodárné účinky na různé zdravotní problémy, neměla by vám v domácnosti chybět. Receptů na tuto mast existuje opravdu velké množství. Já zvolila jako tukový základ bambucké máslo. Možné ale je vytvořit i konopný olejový.


Tato po domácku vyrobena konopná mast má pozitivní vliv na spáleniny, oděrky, akné, lupínku, ekzém, revmatické bolesti, bolesti zad a svalů, záněty a otoky žil, chronický zánět hrtanu, nachlazení a bolest v krku. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Konopná mast. Konopný olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny (linolová, alfa-linolenová a zejména gama-linolenová). Pleť hydratuje a regeneruje. Pokud Vás trápí rýma nebo nachlazení vyrobte si mast z rýmovníku.


Mastička Vám pomůže nejen s regenerací odřeného nosu, ale díky esenciální složce Vám uvolní ucpaný nos a natírat si ji můžete i na hrudník při kašli a nachlazení. K výrobě našich poctivých mastí používáme odrůdu konopí, která je speciálně šlechtěná tak, aby obsahovala vysoký podíl účinných látek z konopí, především pak cannabidiol CBD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky