úterý 20. prosince 2016

Ruční šlehač vítěz testu

Ruční mixér vám bude nápomocen při hnětení, šlehání a mixování. Ruční šlehač by měl disponovat odpovídajícími parametry, aby jeho obsluha byla jednoduchá, pohodlná a konstrukce dostatečně bytelná. Vybíráte Ruční šlehač a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší?


Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Kvalitní ruční šlehač je šikovný pomocník, který ušetří čas i ruce. Je vhodný pro šlehání mléka, pro výrobu sněhu z bílků či různých druhů těst.

Testy mixérů a šlehačů – vítěz testu nejlepších tyčových mixérů a ručních šlehačů. Hledáte, který mixér ( šlehač ) je vítězem testu. Přečtěte si hodnocení nejlepších mixérů (šlehačů) dle německého Testberichte. Mnohdy patří ruční šlehače z testu také mezi nejoblíbenější a nejprodávanější produkty v dané kategorii a samotný titul vítěz testu nebo produkt roku pozici daného modelu jen potvrzují.


Výsledky testů občas překvapí svým pořadím, například propadem favorita nebo lepší pozicí u levnějšího produktu. Je vybaven dvěma vysoce účinnými metlami FineCreamer z nerové oceli. Příkon šlehače je 4W.


Levné a na první pohled nepříliš atraktivní mixéry mohou příjemně překvapit.

Drahé designové přístroje se mohou naopak ukázat jako pozlátko. A jak to dopadne, když dojde na kynuté těsto? Pro mnohé ruční mixéry, byť vybavené mísou, to může být konečná. Které výrobky (ne)obstály v testu ručních šlehačů?


Označení ruční šlehač už v dnešní době nevyjadřuje pravou podstatu samotného přístroje. Hranice mezi šlehači, tyčovými a stolními mixéry se pomalu stírají a co dnes umí jedni, zvládnou se správným příslušenstvím i ti druzí. Standardně jsou ruční šlehače vybaveny dvojicí šlehacích metel a hnětacích háků. Umí šlehat, vyrobíte s ním bramborovou kaši nebo uhnětete těsto. Je ideální k výrobě šlehačky nebo našlehání bílků a pokud má ve výbavě více háků, můžete ho používat univerzálněji.


Jak už název napovídá, mixér je do ruky, takže ho musíte celou dobu držet. Vítěz testu v kategorii tyčový mixér, byl vybírán na základě spotřebitelských testů firem, odborníků v oboru i samotných spotřebitelů. Tyčové mixéry, které se často umisťovali na předních příčkách, jsme zařadili do našeho hodnocení jako ty nejlepší. Elektrický ruční šlehač je skvělým pomocníkem v kuchyni, který výrazně usnadňuje práci. Vzhlede k tomu, že na trhu se pohybuje více modelů od různých výrobců, přinášíme vám článek s výsledky testů těchto výrobků.


Uveřejněné v časopisu dTest a odvysílané v relaci RTVS Test magazín. Poctivé zpracování a velký výkon přístroje umožňují jeho každodenní použití v domácnosti. K dostání je v elegantní a nestárnoucí bílo černé kombinaci.


Kuchyňský robot – A konečně samotný kuchyňský robot.

Jeho typickou vlastností je multifunkční a rozměrné provedení. Jde v podstatě o domácí zmenšeninu kutru, která umí šlehat, mixovat. Ruční model rozhodně nelze považovat za plnohodnotnou náhradu klasického vysavače.


Jde ale o velmi praktickou pomůcku, která v mnoha domácnostech najde různorodé a časté uplatnění. Jak název napovídá, jde o velmi kompaktní přístroje, které lze ovládat jednou rukou. Sáhnout po nich můžete vždy, když chcete rychle a. Jedním z nejvýkonnějších parních čističů, jež je možné v současné době na trhu zakoupit, je vítěz testu Kärscher SC 3. Ten nabízí za poměrně vysokou cenu výkon, dostačující pro vyčištění obrovských vil či kancelářských prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky