středa 28. prosince 2016

Mixer eta 0010 náhradní díly

Mnoho ND ETA vedeme skladem. Inzerát byl odebran z oblíbených. Struhadla na strouhanku,okurky,zeleninu a bramboráky. Komunikuji pouze po telefonu. Na SMS a e-mail nereaguji.


Pošlu dle ceniku České pošty nebo osobní odběr.

Platí do vymazání inzerátu. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Popis: díly a příslušenství (hnětač-šlehač, strouhač, mlýnek na maso, lis na ovoce, mlýnek na mák, kávomlýnek) na starší kuchyňské strojky ETA. Náhradní díly na kuchyňské mixéry a miniprocessory ETA.


ETA x07 ETA x01 ETA x01 x0a dalších ručních mixérů ETA. ETA 0jako jsou metly šlehací, nádoby, unašeče, těsnění, struhadla, vložky nožové, spojky kloubové a další náhradní díly. ETA na vysavače, žehličky, roboty, šlehače, mixery, pekárny chleba, vařiče, sušičky.


Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy spotřebičů ETA.

K objednání náhradního dílu či příslušenství na robot ETA si zvolte požadovaný náhradní díl a klikněte na „Koupit nyní“. Nabízíme originální příslušenství a náhradní díly pro výrobky mnoha typů. Popis: náhradní díl pro výrobky značky Eta , Zelmer. Převodové kolo je plastové.


Do plastového kola se zasouvají šlehací nebo hnětací metly. Při výměně převodových kol je potřeba nové převody namazat vazelínou. Je nejlepší vždy měnit pár. Kroměříž, cena dohodou, od roboty-mixery na Sbazar. Popis: Do pohonné jednotky (motoru) kuchyňského strojku Eta 0prodám náhradní díly a příslušenství.


Free Shipping Available. Great Quality Products at Competitive Prices. Správné návyky jim zajistí zdravý chrup bez plaku a kazů a pravidelné prohlídky u zubaře již nebudou důvodem k pláči. Nabízíme kompletní sortiment náhradních dílů a příslušenství ke šlehačům ETA. SERVIS SPOTREBIČOV vykonávame od roku 19PHILIPS, ETA , ZELMER, DÉ LONGHI,.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. NESOU STOPY POUŽÍVÁNÍ - FUNKČNÍ NA OBRÁZKU OZNAČENÉM Č. JE NAFOCENO VŠE CO JE PŘEDMĚTEM TÉTO AUKCE - OBR.

S prikonem 3W vam tento kompaktni pomocnik od Tefalu dokaze, ze se v nem skryva vice sily, nezse na prvni pohled muze zdat. Vkládá se mezi dva díly velké hubice viz. Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce, sušičce, vysavači nebo mixeru?


V kategoriích naleznete produkty k Vašim spotřebičům. Filtry do myček, čerpadla, tělesa topení, řemeny, dveřní zámky, skla trouby, knoflíky, led podsvity, šuplíky na prací prášek. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Buy Online Today at The Range for Home Delivery.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky