pátek 23. prosince 2016

Orientační systémy

Navigační a orientační systémy Navigační a orientační systémy tvoří výrobně hlavní páteř naší firmy. Orientační systémy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Informační a orientační systémy plní navigační funkci v rozsáhlých komplexech administračních budov (nejčastěji úřadů či nemocnic) a pomáhají tak návštěvníkům se zorientovat a najít to, co hledají. Jednoduché, přehledné orientační systémy do kanceláří, škol, administrativních budov a dalších objektů - doprava je zdarma.


Nenechte své zákazníky bloudit, pomůžeme vám.

Výroba světelné reklamy, světelná reklama a orientační systémy. Vyrábíme pylony, reklamní věže. Naše orientační systémy v podobě informačních tabulí a různých typů ukazatelů výrazně pomáhají zákazníkům při orientaci v prostoru. Navrhujeme a vyrábíme orientační systémy pro administrativní a firemní budovy, obchodní centra, supermarkety, sportovní haly apod.


V exteriéru se s našimi orientačními systémy. Základem systému jsou neomezeně kombinovatelné aluminiové profily pro exteriér a interiér. Značení k upevnění na stěnu, výstrčky, závěsné systémy , stojanová řešení.


A jejich nekonečné kombinace.

Realizujete projekt, kde bude třeba kvalitní orientační nebo prezentační systém pro Vaše klienty nebo pro Vaši společnost? Pak zde najdete informace jak tento problém vyřešit kvalitně, ekonomicky a. Skleněné tabulky v různých designech , formátech a provedeních se širokou nabídkou polepů a možností vlastní konfigurace přímo od stolu ve Vaší kanceláři. HLINÍKOVÉ ORIENTAČNÍ SYSTÉMY.


Modulový systém dveřních tabulek. Hliníkové orientační systémy. Značení interiérů budov - hlavní orientační tabule - patrové orientační tabule, směrovky - označení kan. Jednalo se zpravidla o nahodile zvolené prvky, které vedle sebe existovaly bez vnitřní logiky. Ucelené systémy jsou výdobytkem až posledních desetiletí.


Jejich hlavní výhodou je perfektní srozumitelnost bez ohledu na věk, vzdělání nebo jazykové znalosti toho, kdo je využívá - většina informací je sdělována v silně zjednodušené obrazové. Jistě si vzpomenete na různé cedule a značky s nápisy, které vídáte venku na ulicích nebo které vidíte při vstupu do nějaké administrativní budovy. Při výběru vhodného systému Vám můžeme pomoci prezentací vzorků jednotlivých provedení. Free Shipping Available.


Můžeme se setkat s vnitřními i venkovními systémy. Mezi ty nejznámější patří dopravní a turistické značky, označování domů pomocí orientačních čísel, dále také značení v budovách ve formě různých směrovek a piktogramů. Interiérové - vnitřní a exteriérové - venkovní orientační systémy.


Cedulky a tabule atyp – Výroba na míru.

Potřebujete i nformační a orientační značení pro budovu vaší firmy. Kč 30Kč včetně DPH. Některé TRILINE zaujal, ale nejsou si jisti, kde a jak hledat zákazníky. Přitom není nic lehčího, o příležitosti zakopáváme všichni na každém kroku.


Poskytují informace umožňující snadnou a rychlou dostupnost k určitému místu, orientaci v rozlehlejších prostorách. Jelikož lze zhotovit i systémy. Jednotlivé tabule orientačního systému jsou vyrobeny ze zinkovaného plechu.


Vychází z JVS graficky, komplexně jej přizpůsobuje novému kontextu a materiálově i rozměrově doplňuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky