pátek 16. prosince 2016

Beko cs 234031

We have an extensive range of genuine Beko fridge freezer parts to choose from, so we are sure to have the spares you need. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Order Your Beko Spare Parts Online Now. Genuine Beko Spare Parts. Celkový užitný objem má 2litrů.


Free shipping on eligible orders. Skleněné police dodávají lednici opravdu moderní vzhled. Mrazák umístěný dole má objem litrů. Vnitřní objem chladničky je 1litrů.


Lednice je také vybavena antibakteriálním těsněním, které chrání vnitřek chladničky před nežádoucími mikroorganismy. Vyniká totiž účinnou antibakteriálnou ochranou, ktorá zabraňuje šíreniu nebezpečných baktérií vo vnútornom priestore chladničky. Prispieva k tomu špeciálne antibakteriálne tesnenie, ktoré účinne. Check Out Beko on eBay.


Fill Your Cart With Color today! At Beko , we understand the everyday needs people have. Our aim is to make everyday life easier through our range of helpful products, so that you have more time to do the things you love. Interiér je jasně osvětlen ledkovou žárovkou, skleněné police jsou z tvrzeného skla.


Objem chladničky je 197l a objem mrazničky je 95l. Jistě uvítáte nulovou zónu s objemem 25l, která je určena pro uložení čerstvého masa, ryb, nebo pro rozmrazení zmrazených potravin. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Shop Our Selection of Oven Parts. Find the Right One for You! Dishwasher Parts and Accessories.


Large Selection of Fridge Parts. It is very energy efficient and has a useful capacity of 292l. Of this, 95l can be used for freezing. Spolehlivý provoz zajišťuje kvalitní invertorový motor ProSmart, na který se navíc vztahuje 10letá záruka. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Compare UK prices and find the cheapest deals from stores. Chladnička má nízkoteplotní zásuvku s teplotou kolem °C a antibakteriálně upravené těsnění dveří. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Info o zpracování osobních údajů Správce os. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Perte a sušte měsíce zdarma !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky