úterý 13. prosince 2016

Mikrovlnná trouba whirlpool gt 286 ix

Volně stojící mikrovlnná trouba GT 2IX s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí - mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp. Doplňkem je talíř Crisp, určený například pro pečení pizzy. Trouba je dodávána se speciální nádobou pro vaření v páře - steamer, do které lze najednou. Whirlpool GT 2IX je voľne stojaca mikrovlnná rúra s diplejom.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. WHIRLPOOL GT 2IX Málokdo má dnes čas denně po práci vařit hotová jídla.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je vybavena 3D distribucí mikrovlných vln pro stejnoměrnější prohřátí potravin. S touto troubou můžete vařit v páře a připravovat tak zdravá a lahodná jídla, která si uchovají důležité vitamíny a minerály.


Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Pracuje při maximálním výkonu mikrovlnného ohřevu 7W. Gril pak může dosáhnout výkonu až 9W.


Gril môže dosiahnuť výkon až 9W. Hlavnou devízou tohto spotrebiča je patentovaná funkcia CRISP a možnosť zdravého. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Patří mezi ně například technologie 6. Vyberte si alternativu.


Hodnocení produktu:. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for whirlpool and samsung. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Dobu procesu možno predĺžiť a skrátiť aj otáčaním voliča na- stavenia po tom, čo sa funkcia uviedla do činnosti.


Zásluhou funkce Crisp dokáže upéct pokrmy nejen rychle ale též do křupava. Patrí medzi ne napríklad technológia 6. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. We are a part of Schibste and Schibsted and their ads-partners are responsible for delivery and personalisation of ads on Prisjakt and other. Při nastavení vařicích programů vás trouba sama upozorní na potřebu promíchat nebo otočit potraviny.


S objemem l zvládnete přípravu i velkých porcí. Zkuste si vybrat z níže uvedených podobných produktů. Samočistící systém Pyrolýza vám usnadní práci s čištěním a trvale zajistí dokonalý vzhled trouby, díky schopnosti spálit při vysoké teplotě všechny nečistoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky