pondělí 19. prosince 2016

Indesit iwsnc 51051x9 eu

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pračka je vybavena množstevní automatikou, funkcí eco time pro zkrácení trvání programu a možností odložení startu praní. Práčka je vybavená množstevnou automatikou, funkciou eco time pre skrátenie trvania programu a možnosťou odloženia štartu prania.


Specificatii masina de spalat rufe independenta cu incarcare frontala Indesit : capacitate de pana la kg. Explore Indesit Spare Parts At eSpares. Shop Our Selection of Fridge Parts. Find the Right One for You!


High Quality, Low Price. Free Shipping Available. Moisture content on dry load after max. Rufele colorate nu vor mai fi decolorate, ci îşi vor păstra strălucirea şi intensitatea culorilor.


M je její dostupná cena. V kategorii základních parametrů byla pračka víceméně průměrná, v některých ohledech podprůměrná. Není nejúspornějším modelem ve srovnání, díky menší kapacitě (kg) se ale její používání nijak zvlášť neprodraží. Praní bez zbytečného hluku.


S maximální hlučností dB při praní a dB při odstřeďování nehrozí výrazné narušování klidu domova. Cenově dostupná pračka Indesit , která své uplatnění najde ve středně velkých domácnostech a to díky spojení předního plnění a bubnu, do nějž se vejde až kg špinavého prádla. Kromě toho spoléhá především na základní funkce, které obstarávají hlavně bezpečný chod.


Bármely leggyakrabban alkalmazott program használatakor (Pamut és Szintetikus 60°-ig) bekapcsolható. Detailní popis produktu. Propocená trička, kalhoty od bláta i jemné prádlo určené k ručnímu praní – s tím vším si poradí a ještě přitom uspoří hodně vody i energie. Rychle tak vyperete až kg mírně zašpiněného prádla. Energy Saver – funkce, která umožňuje praní ve studené vodě s upraveným otáčením bubnu.


Всички ние се нуждаем от чисти, хигиенизирани, красиви миризми, които не са повредени от измиване. Тази перална машина е част от. Cenovo dostupná práčka Indesit , ktorá svoje uplatnenie nájde v stredne veľkých domácnostiach a to vďaka spojeniu predného plnenia a bubna, do ktorého sa zmestí až kg špinavého prádla. Okrem toho spolieha predovšetkým na základné funkcie, ktoré obstarávajú hlavne bezpečný chod. Cu totii avem nevoie de haine curate, igienizate, frumos mirositoare şi care să nu fie deteriorate din cauza spălării.


Spotrebu elektriny má priam ukážkovú a obstojí celkom dobre ajv spotrebe vody. M do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. M obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a. Te vom contacta în scurt timp.


K tomuto produktu nebyla momentálně nalezena žádná alternativa. Acest lucru deoarece are o capacitate de încărcare decentă de 5kg. Каталог пральних машин. Офіційна гарантія виробника. Розстрочка, кредити на побутову техніку та.


Доставка, гарантія, краща ціна!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky