čtvrtek 22. prosince 2016

Plnička lahví enolmatic

ENOLMATIC je automatická vákuová plnička. Plnenie do fliaš je veľmi pohodlné a rýchle. Plnička je vhodná predovšetkým pre menšieho a stredného vinára. Pripojením k filtru Tandem s filtračnou sviečkou je možné filtrovať a plniť v. Umožňuje rychlé stáčení nápojů do lahví při minimálních nárocích na obsluhu. Enolmatic naplní cca 3lahví za hodinu.


Stáčení do láhví je velice pohodlné a rychlé. Plnění lahví probíhá bez přístupu vzduchu. Vhodné lahve vysoké od 2- 330mm s vnitřním průměrem hrdla od - 28mm. Ideální přístroj pro náročné! Pro stáčení vína, piva, džusů,.


Díky podtlaku nebude mít kyslík vliv na víno. Rozmanité příslušenství pro plnění, např. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Vakuová poloautomatická plnička , proces plnění probíhá bez přísunu vzduchu. Shop Everything you Need on eBay!


Jednoduchá obsluha, je možné připojit filtr Tandem. Vákuová poloautomatická plnička , proces plnenia prebieha bez prísunu vzduchu. Fóra › Vinařská sekce › Plnička enolmatic Zvolené téma obsahuje celkem odpovědí.


Do diskuze (diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel Vitis a poslední změna proběhla 19. Prohlížíte příspěvek (celkem z 1) Autor Příspěvky 19. VitisÚčastník Poslat vzkaz Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenosti s. Je poloautomatická vakuová plnička. Dokáže naplnit 2- 3láhví za hodinu.


Kukat nopeasti ja helposti Suomeen ja yli 1maahan. Během několika sekund je láhev naplněna na Vámi nastavenou hladinu, která je stejná u všech lahví. Umístění: Vinařské potřeby Plničky lahví a KEG sud ů. Výrobce: Záruka: roky-plnění lahve probíhá bez přístupu vzduchu-plnící výška je přizpůsobitelná dle druhu lahve-přetékající tekutina a pěn.


Váuková plnička na tekutiny. TheGrapeRecommended for you. Poloautomatická vakuová plnička , která je díky svým vlastnostem ideálním nástrojem pro malé a střední vinaře. Návod na použitie: Pomocou posunu.


Tu nájdete všetko potrebné vybavenie, od filtrov, sifónov, cez stáčacie zariadenia až po čerpadlá, hadice a kohútiky, potrebné na spoľahlivé plnenie fliaš. Rýchle plnenie, jednoduchá obsluha. K plničke je možné napojiť mikro filter Tandem. Vhodná k plnění do standardních lahví s možností rozšíření o plnící nástavce např.


Dále je vhodná pro plnění produktů jako jsou olej,mléko,kečup,. Plastová priehľadná valcová nádoba s plniacim vekom, do ktorej sa vloží filtračná sviečka. Filtrovať sa môžu rôzne kvapaliny ako sú napríklad víno, ovocné šťavy.


Plně funkční plnička lahví. PEGAS plnička PET je systém na rychlé, nepěnivé stáčení piva a jiných pěnivých nápojů ze sudů do PET lahví. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky