úterý 20. prosince 2016

Úklidové prostředky profesionální

U nás najdete profi úklidové a čisticí prostředky pro perfektní a snadný úklid u vás doma, v kanceláři i výrobních prostorách. Profesionální přípravky pro profesionální úklid. Naše úklidové prostředky se přizpůsobí každému – vyberte si malé balení nebo několikalitrové kanystry pro větší provozy. Zajišťujeme komplexní úklidové služby po Praze a okolí.


Naše pracovníky pravidelně školíme a pečlivě připravujeme na všechny úklidové akce.

Určen pro každodenní mytí a čištění koupelen a sanitárního zařízení. Přípravek k okamžitému použití. Má antibakteriální účinky a odstraňuje mikroorganismy.


Drogerie, čisticí prostředky Koupelny, WC. SUNEXCLEAN - velkoobchod pro profesionální úklid a gastro Plzeň Úklidové stroje, vysavače, čistící prostředky , zásobníky a dávkovače. Vážení zákazníci, z důvodu současné krize vás žádáme abyste své případné objednávky na dobírku platili u kurýra od dopravní společnosti pouze platební nebo kreditní kartou, v jiném případě vám nebude zásilka předána.


Scéna jak z hororu nebo děsivého snu, vzdouvající se voda z odpadu a neskutečný zápach.

Tohle nechce zažít nikdo, a dokud se něco podobného nestane doma nebo nás nevytopí sousedi, málo kdo myslí na prevenci. Mycí prostředky STAR - čistota s úsměvem. Působí v oblasti průmyslového čištění a odmašťování, profesionální úklidové a gastro chemie, malospotřebitelského sortimentu pro domácnosti, potravinářském průmyslu a zakázkové výrobě. V nabídce najdete i ochranné pomůcky, dávkovače a zásobníky nebo širokou nabídku odpadkových košů a pytlů. V naší nabídce naleznete čisticí prostředky na různé povrchy a znečištění.


Vybere si každý, ať už se jedná o malou domácnost nebo hotelový komplex. Kromě běžných úklidových prostředků do kanceláří a domácností, v Inpap nabízíme i profesionální úklidové prostředky pro hotely, restaurace či autodílny. S našimi čisticími prostředky zvládnete každý úklid Vaší domácnosti nebo firmy rychle a profesionálně.


Vyberte si z naší široké nabídky kvalitních antibakteriálních a desinfekčních prostředků, leštěnek, mýdel, papírových ručníků a utěrek, dávkovačů mýdla i pytlů na odpadky za ty nejnižší ceny. Pro kvalitní úklid je potřeba profesionální vybavení, mezi které patří úklidové vozíky jednokbelíkové nebo dvojkbelíkové. Nabízíme také hotelové vozíky, víceučelový úklidový vozík, kombinované vozíky a servisní vozíky. Potřebujete-li poradit, neváhejte se na nás obrátit. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Již let dodáváme na český trh čisticí, dezinfekční a úklidové prostředky , obalový materiál, hygienické zboží, doplňky a gastro sortiment. Free Shipping Available. Používáme úklidové prostředky a chemii, která je ekologicky odbouratelná a určená pro alergiky i astmatiky.

Suché čištění koberců a hladkých podlah provádíme za pomocí vysavačů s hepa filtrem a pro mokré čištění koberců a čalounění disponujeme špičkovými extraktory značky Kärcher. Internetový obchod s profi úklidovými prostředky a příslušenstvím Připravujeme pro vás nový eshop. V případě zájmu o desinfekční, čistící a profesionální úklidové prostředky nás prosím kontaktujte. PROFESIONÁLNÍ PŘÍPRAVKY - Firma Terasport vedle kompletního vybavení tříd nábytkem také dodává úklidové a čistící prostředky a úklidovou techniku.


Petr Novotný – úklidové prostředky a technika Objevte tah, kterým se pyšní naše průmyslové vysavače. Zavítejte do našeho království úklidové techniky! Máme pro vás mycí a úklidové prostředky , domácí i průmyslové vysavače , úklidové vozíky a další zboží. To a mnoho dalších úklidových činností, včetně jednorázových úklidů, vám vyřeší naše profesionální úklidová firma! Operujeme především v Praze a okolí.


Dodáme vám profesionální úklidovou techniku. Pořiďte si u nás úklidové prostředky , průmyslové vysavače a další nástroje čistoty! Nabízíme Vám vysoce účinné profesionální úklidové prostředky pro kuchyně, hotely, restaurace, školy, školky, soc. V této kategorii najdete vše potřebné pro rychlý a pohodlný úklid vaší domácnosti.


Vybíráme pro vás výrobky, které jsou u našich zákazníků dlouhodobě oblíbené. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Prodej, servis a speciální úpravy průmyslové úklidové a čistící techniky, prodej čistící chemie a prostředků. Vybarte si profesionální vysavače, průmyslové vysavače, vysavače levně, malý vysavače, velké mycí stroje, sedadlové mycí stroje, podlahový mycí stroje, čistící stroje na koberce, bateriové mycí stroje, úklidový vozíky, úklidové prostředky , mopy.


Mopy a úklidové soupravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky