středa 14. prosince 2016

Držák na cibuli

Vynikající pro snadné a bezpečné krájení cibule. Zapíchněte do oloupané cibule rozkrojené na poloviny a mezi jehlicemi nakrájejte na plátky. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící. Tento pohodlný držák cibule usnadňuje krájení tím, že cibuli zajistí proti pohybu.


Jednoduše napíchnete cibuli na hroty z nerezové oceli a můžete začít pohodlně krájet plátky.

Tento praktický nástroj má plastovou rukojeť pro pevné uchopení. Využijete ho i při krájení šťavnatých zralých rajčat nebo sýrových. Držák na krájení cibule.


Cibule bude stejnoměrně na krájená a mnohem rychleji, než jste byli zvyklí. V nabídce jsou tři barevné varianty. Materiál: nerez, plast.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma držák na cibuli. Ušetříte tak čas i peníze.

Vhodné do myčky na nádobí. Návod k použití: Oloupanou cibuli rozkrojíte na polovinu, do ní zapíchnete držák a mezi jednotlivými hroty krájejte nožem na plátky, pak případně svisle na kostičky. Broušení nožů a nůžek, pil.


Zasíláme poštou po celé ČR. Zakoupené zboží lze vyzvednout osobně na prodejně nepla. Jeho široké otvory zajišťují snadné umístění kartáčků.


Záleží i na velikosti cibulí vybrané odrůdy. Pokud záhon překryjete bílou netkanou textilií, vytvoříte příznivé mikroklima a také cibuli ochráníte proti škůdcům. Je dodáván s ochranným krytem proti úrazu. Ostré jehly držáku udrží i sklovatou cibuli pohromadě tak, že se vám ji podaří nakrájet pěkně nadrobno. Tak tuto dobrotu si „objednávám“ když jedu k rodičům na nedělní oběd.


Jen to připravujeme s malou a pracnější obměnou - cibuli na kostičky (klidně větší) napřed na tuku orestujeme a na ní potom naskládáme porce králíka, pečeme celou dobu přikryté. Cibulka udělá takový krásně tmavý a chuťově výrazný výpek. Kráječ na cibuli a jinou zeleninu (okurky, rajčata, papriku…) vás překvapí – jednoduše a rychle naseká bez námahy na drobné kousky především cibuli.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tématické fráze: krkovička na cibuli recept krkovička na cibuli krkovice na cibuli facebook krkovice cibule pečená krkovice na cibuli krkovicka na cibulce pecena krkovice s cibuli krkovička s cibulí dušená krkovice na cibuli vepřová krkovice krkovička na na cibuli krkovice na cibulce vepřová krkovice na cibuli pečená. Zobrazit podrobnější popis.


Cena dopravy Kč s DPH. Správné uskladnění potravin v lednici a praktické boxy udrží potraviny déle čerstvé a například perlátor na vodovodní baterii nám pomůže ušetřit stovky litrů vody. Podívejte se, které vychytávky do kuchyně doporučujeme. Postup práce: držák zarazíme napříč do rozpůlené cibule a nožem projíždíme mezi jehlami.


Praktický pomocník pro bezpečné krájení cibule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky