středa 14. prosince 2016

Použité paletové regály

Regály - policové, paletové , obchodní, prodejní, pojízdné. Nabízíme Vám řadu kvalitních regálů, které u nás seženete za skvělé ceny. Tyto použité regály jsou ve většině případů skoro nové, málo opoužívané. S bazarovými regály ušetříte – použité regály ve skvělé kvalitě za výhodnou cenu.


Top kvalita použitých regálů – důkladná kontrola kvality, funkčnosti a vzhledu při výkupu.

Garance několikaměsíční záruky – na použité regály se vztahuje min. Použité paletové regály č. Obrázky kliknutím zvětšíte. Klasické paletové regály za původní ceny, dobrý stav. Regály je možné různě nakombinovat a upravovat rozměry. Níže uvedená nosnost je vždy na pár nosníků.


Regály jsou ve výborném stavu, dají se různě kombinovat a můžeme je upravit na různé výšky. Celkem cca běžných metrů s různými možnými konfiguracemi od sam.

Paletové regály Podrobnosti. Atypické konštrukcie Podrobnosti. Od začiatku až po súčasnosť podnikáme v tej istej oblasti: dovoz, skladovanie, distribúcia. Dělítka jsou vyndávací.


Regály prodáváme v původních variacích a lze si je upravit viz níže. PALETOVÉ REGÁLY Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu. Pomocí tohoto systému můžete ušetřit až místa, jako kdybyste používali konvenční paletové regály. Ojeté paletové regály použité výrobce META ve velmi dobrém stavu. Je možné zakoupit vhodnou podlahu z dřevotřísky nebo baru.


K ochraně oceli proti korozi je buď práškově potažený nebo pozinkovaný. Stabilní podélné příčníky jsou zavěšeny v regálovém rámu. Systematické otvory v rámu se používají k. Naše paletové regály a díly paletových regálů mají vysokou kvalitu za co možná nejlepší cenu. Navíc můžeme všechny naše regály a díly dodat přímo ze skladu. Popis: Nabízím použité regály Gondella - německý výrobce.


Prodám paletový regál Proman použité - perfektní stav - POUŽITÉ , JAKO NOVÉ!

Nabízen je v sestavě polí o celkové délce 190bm, úložnost euro palet. Regál je rozložen na stojinové rámy 420x110x10cm a nosníky. Sestava obsahuje 5x stojinový rám vč.


Systém paletových regálů je jednoduchá stavebnicová konstrukce pro skladování palet nabízející vysokou variabilitu pro malé i velké skladové prostory. Tento modulární systém ukládání dovoluje využít optimálně prostor skladu. V logistických centrech je přehledná organizace paletovaného zboží prioritou a naše paletové systémy Vám tuto činnost usnadní. EU paletu 5kg Cena 1. Obchodní použité kovové jednostranné regály.


Kovové paletové regály Inzerát byl odebran z oblíbených. NOVÉ REGÁLY ZA BAZAROVÉ CENY. Hledáte nové regály , použité regály nebo bazarové regály ? Nekupujte je z druhé ruky, chtějte nové regály za bazarové ceny. Na e-shopu Bazaroveregaly. Zahradní regály budou vaším pomocníkem.


Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky