čtvrtek 15. prosince 2016

Vinotéka hyundai vin32dz

Dveře lednice, které se musí často otevírat, nejsou vhodným prostředím pro ukládání kvalitních kusů. Pojme až lahví vína, nabízí dvé zóny s možností nastavit různou teplotu, překvapivě tichý provoz a praktické, přehledné a jednoduché ovládání. Dvere chladničky, ktoré sa musia často otvárať, nie sú vhodným prostredím na ukladanie kvalitných kusov. Je vybavená LED displejom kde si nastavíte požadované hodnoty.


Teplota sa pohybuje v rozmedzí od 8-°C. Skladovacie podmienky na víno sú v tejto vinotéke neporovnateľne lepšie ako pri skladovaní vína v bežných chladničkách. Tento spotrebič oceníte. Hyundai VIN32DZ od 17€ - Heureka. Skladovací podmínky na víno jsou v této vinotéce nesrovnatelně lépe než při skladování vína v běžných chladničkách.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pojme až fliaš vína , ponúka dvoje zóny s možnosťou nastaviť rôznu teplotu , prekvapivo tichá prevádzka a praktické, prehľadné a jednoduché ovládanie. V hodnocení není možnost dát hvězdičky pouze celé, takže skutečné hodnocení by bylo ještě lepší.


LED displej, hlučnosť 38dB, rozsah teploty 8-° C, vnútorné osvetlenie, 84x40x51. Je rozdělena na zóny, pro bílé a pro červené víno. Teplotu je možné nastavit zvlášť pro každou zónu.


Výhody této vinotéky jsou tichý cho nízká spotřeba a elegantní provedení. Domácí vinotéka na lahví s funkcí Dual Zone umožňuje nastavit dvě různé teploty. Díky duální zóně chlazení navíc můžete uvnitř vinotéky udržovat dvě odlišné teploty pro bílé a červené víno, celkově pak vinotéka VIN32DZ pojme až lahví.


LED displej a vnitřní osvětlení vinotéky vám usnadní nastavení a poskytnou dokonalý přehled o obsahu. Konstrukce chladničky: vinotéka Dveře: prosklené dveře Objem celkem užitný (l): Kapacita - láhve (ks): Spotřeba energie (kWh): 0. Oddělená regulace: ANO Typ chlazení: termoelektrická Displej: LED diody Ovládání: elektronické-tlačítkové Změna otevírání dveří: NE Police: drátěné Hlučnost (dB): Příkon (W): 1Provedení výrobku. Doprava zdarma Možnost na splátky. HYUNDAI VIN32DZ porovnaj ceny v obchodoch od 152.


Pomer ceny a výkonu je vynikajúci. Jedna z najväčších bolestí podobných spotrebičov – ich hlučnosť, je tu nadpriemerne nízka. Ideálna pre všetkých milovníkov vína.


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Existují však i malé modely pro lahví. Horní prostor s průhledovým sklem a regulací 12–°C je.


V případě, že dovnitř uložíte potraviny, ujistěte se, že je mezi nimi dostatečný prostor pro proudění vzduchu. Potraviny vkládejte pouze v obalu. Vinotéka je určena pro uchování láhví s vínem. Do vinotéky nevkládejte horké potraviny nebo nápoje před tím, než vychladnou na pokojovou teplotu.


Svou velikostí je tato vinotéka vhodná i do menších bytů. Dál už hledat nemusíte! Poměr ceny a výkonu je vynikající. Jedna z největších bolestí podobných spotřebičů – jejich hlučnost, je zde nadprůměrně nízká.


I u Hyindai ovšem musíte počítat s tím, že je slyšet a budete o ní vědět. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. VIN12A Wine Cooler pdf manual download.


Also for: Vin12b, Vin1 Vin32dz , Vin18dz, Vin Vin12dz, Vin28.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky