pondělí 26. prosince 2016

Bosch pračka se sušičkou

V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci. Když je prostor důležitý, Bosch pomůže s praním a sušením prádla.


Díky inovativním technologiím vypere a vysuší tak, abyste si mohli prádlo hned obléknout. Mezi produkty nechybí kromě praček také sušičky či kombinace pračka se sušičkou. Společnost Bosch má pro kombinované spotřebiče vyhrazenu jednu sérii.

Její název je velmi jednoduchý – Serie 6. Náplň pro sušení se kg prádla patří také ke spodní hranici. Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané. Pračky se sušičkou - Bosch. Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se.


Nechybí ani dodatečná izolace efektivně snižující hluk, takže pračka je během provozu velmi tichá, a to i při odstřeďování. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Plně přizpůsobené programy praní a sušení pro každý typ textilu dosáhnou vždy těch nejlepších výsledků. Konečně kombinovaná pračka se sušičkou pro oblečení, které si můžete ihned obléknout. Vyperte a usušte až kg najednou nebo vyperte až kg prádla. Systém AutoDry šetrně usuší prádlo přesně podle požadovaného nastavení. Technnologie AirCondensation suší díky kondenzaci vzduchem s minimální spotřebou vody.


Systém úsporné distribuce vody, AquaStop se zárukou, systém rozpoznání pěny Celý popis a technické parametry. Práčky so sušičkou Bosch na Alza. Doručujeme aj počas víkendu.


AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Dostupnosť na výdajniach.


Buben je navíc zkonstruován tak, aby bylo praní co nejjemnější a přitom stále efektivní. Technologie DualSense přizpůsobuje teplotu a pohyb bubnu každé konkrétní náplni a praní i sušení probíhá v rámci jednoho programu. Ta, kterou se budeme zabývat dnes, patří mezi pračky kombinované se sušičkou. O těchto spotřebičích obecně jsme se rozepsali na úvodní stránce, pokud vás tedy.


Její kapacita bubnu s vnitřním LED podsvícením dosahuje pro praní kg a pro sušení kg prádla. Nabízí programů pro praní a sušení a speciální programy.

Keďže sa jedná o práčku kombinovanú so sušičkou , pred fázou sušenia je nutné vybrať časť prádla. Spotrebič potrebuje na sušenie väčší priestor. Pak bude kombinace pračky a sušičky to pravé.


Sušička dokáže z oblečení dostat prach, pyl a bakterie a je vhodná pro alergiky. Proč koupit pračku se sušičkou ? Dva spotřebiče zaberou více. Mezi funkcemi najdete i oblíbený Odložený start, který posune začátek praní na dobu, která vám bude nejvíce vyhovovat.


Nákupem pračky se sušičkou ušetříte nejen prostor ve Vaší domácnosti, ale také spoustu času a energie. Pokud si pořídíte pračku se sušičkou , můžete uklidit do kumbálku Váš starý věšák na prádlo, protože ho již nebudete potřebovat. Tohle je zcela zásadní otázka, na kterou byste měli znát jednoznačnou odpověď.


Ačkoli byla varianta 2v(tedy pračka se sušičkou jako jeden spotřebič) dost populární, nyní tomu již tak úplně není. Můžete si vybrat pračky se sušičkou nebo pračky Bosch bez sušičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky