pondělí 3. února 2020

Vinoteka guzzanti

Free Shipping Available. Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit. Je vhodna do kancelare, penzionu, ale i pro milovnika vina.


Vinoteka guzzanti

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Guzzanti GZ 12B disponuje termoelektrickým chladicím systémem bez kompresoru a bez vibrací a vyznačuje se velmi nízkou hlučností do dB. Podívejte se na video od týmu O. Umožňují uchovávat Vaše oblíbená vína s péčí, podobnou přirozenému prostředí vinného sklepa. Stálou teplotu 5-stupňů pomáhají udržovat skleněné dveře se speciální ochranou proti UV světlu i chladné LED osvětlení, které efektně osvětluje vnitřní prostor vinotéky.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Vinotéky GUZZANTI na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Využijte i vy naší skvělé nabídky a skladuje vína jako opravdový znalec s vinotékou GUZZANTI GZ 20. Ta disponuje kapacitou pro lahví vína.


Skvele sa hodí aj do hotelov, penziónov alebo kancelárií. Tichá vinotéka s termoelektrickým chladiacim systémom fliaš. Päť chrómovaných drôtených políc poskytuje prehledné uloženie vašich vín. Pre všetkých vyznávačov kvalitného vína, je u nás pripravená vinotéka Guzzanti GZ 51A, ktorá je určená pre fliaš vína.


Je rozdelená na zóny, prenbsp;červené víno a pre biele víno. Pre každú zónu je možné teplotu nastaviť zvlášť. Aktuálnu teplotu možno sledovať na prehľadnom displeji. Do hotelu, penzionu či kanceláře se skvěle hodí praktická prosklená vinotéka s kompresorem Guzzanti GZ 34.


Dohromady je to tedy poskytuje místo pro láhví. Nastavení teploty je v rozsahu - °C, což vám dovoluje kromě bílých a červených vín ve vinotéce uschovávat a chladit také sekty. Termoelektrický chladicí systém je bez kompresoru a zaručuje tedy velmi tichý provoz.


Vnitřní prostor je rozdělen na zóny, které poskytují optimální podmínky pro uložení bílého i červeného vína. Voľne stojaca vinotéka Guzzanti GZ 1vybavená drevenými policami, do ktorých je možné uložiť až 1fliaš. Prístroj má stabilné chladenie, vďaka kompresoru a eko chladivo R600a. Okrem chladiaceho rozsahu od –°C ponúka vinotéka aj režim pre biele a červené víno. Teplotu je možné nastaviť zvlášť pre každú zónu.


Aktuálna teplota je zobrazená na oddelených displejoch. Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať. Zaujaly Vás naše služby.


Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Vinoteka guzzanti

Jej objem činní 1litrov a ponúka možnosť uskladnenia pre fliaš ví. The Guzzanti company aim to bring to the market the most desirable products in a fresh design, excellent quality and really beautiful packaging that customers appreciate in many countries. Cílem společnosti Guzzanti je nabídnout zákazníkovi široké portfolio spotřebičů pro domácnost, a to včetně stále oblíbenějších domácích vinoték. To vše v nadstandardní kvalitě, pečlivém zpracování a moderním designu. Dvierka sú z temperovaného tvrdeného zrkadlového skla.


This video is unavailable. Dunavox je největším prodejcem vinoték v Evropě a nabízí jednu z nejširších nabídek modelů na trhu. Vzhledem k jejich specializaci se jim také daří velmi pružně reagovat na návrhy zákazníků a rychle tak zlepšovat funkčnost, kvalitu a ergonomii jejich modelů. V případě, že lednice umožnuje změnu otevírání dveří, je nutno kontaktovat autorizovaný servis značky Guzzanti a domluvit si změnu otevírání s technikem (jedná se o placenou službu).


V některých případech lze u servisu pouze dokoupit instalační sadu a změnu otevírání si můžete provést svépomocí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky