úterý 18. února 2020

Skříňka závěsná

Wohnlich, modern, vielseitig und gleichzeitig freundlich zum Budget. Die Bad-Serie Ketho von Duravit ist das ideale Programm für Badmöbel-Einsteiger. Calabrini - závěsná skříňka Pion - dub zlatý. Maridex závěsná skříňka Maximus M13. Tato kolekce vyniká svou jednoduchostí a variabilitou.


Obývací systém nabízíme ve více barevných variantách.

Bílá a černá čela jsou v. Hledáte šikovnou skříňku pod TV, závěsnou skříňku na drobnosti nebo třeba stojan na DVD? Stačí si jen vybrat tu pravou. Skříňka s velikým drátěným vyjímatelným košem na prádlo. Koš je možné ze skříňky jednoduše vyjmout a odnést k pračce, vysypat a pak opět vrátit do skříňky. Uvedenou skříňku vhodně doplňuje horní závěsná skříňka PROH50.


Detailní popis produktu. Koupelnová skříňka K 9.

Tuto závěsnou koupelnovou skříňku můžete zavěsit kamkoli do koupelny, například nad pračku, sušičku nebo kdekoli jinde. Dvířka s mechanismem tichého dovírání, pevná polička, chromovaná úchytka. Možnost montáže dvířek s otevíráním na levé nebo pravé straně.


Umývátko není součástí dodávky a je nutno jej dokoupit zvlášť. Jednoduchá, přesto atraktivní zrcadlová skříňka nad umyvadlo, která se bude vyjímat v každé koupelně. Za bytelnými dvířky se nachází úložný prostor, rozdělený jednou policí, kam snadno uschováte vše, co v koupelně potřebujete mít po ruce. Skříňka závěsná na zeď VENEZIA E60 prosklená, čiré sklo. Rozměr: 8x 5x 3mm.


Prosklená závěsná skříňka Magic se dvěma skleněnými policemi je vyrobena z kvalitních LTD materiálů o síle mm. Vhodná do interiérů, kde je kladen důraz na moderní bydlení. Výběr z mnoha barevných kombinacích.


Doprava po celé ČR zdarma. Alternativou ke stojací vitríně je závěsná skřínka na zeď, která umožní využít prostor v obýváku do posledního centimetru. Své místo v ní najdou rodinné fotografie i umělecké předměty.


Závěsné umyvadlové skříňky jsou velmi. Skříň má uzamykatelnou kovovou roletu. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products.


Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics.

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů závěsná skříňka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. Jako dodatek k mnoha užitečným funkcím, nabízí zrcadlové skříňky L-Cube ještě více prostoru na uložení věcí.


LED osvětlení, lemující celou skříňku, může být vypnuto a zapnuto, případně ztlumeno, pomocí senzorového spínače. Každá koupelna potřebuje místo na kartáček, kosmetiku a další nezbytné věci pro každodenní hygienu. Ve SCONTU nabízíme široký výběr koupelnových skříněk, které si můžete snadno zavěsit třeba nad umyvadlo. Jednoduchá a přitom moderní skříňka v černém lesku s bílým korpusem, pouze nyní ve VÝPRODEJI!


Kuchyňské horní skříňky. Získáte tak dostatek úložného prostoru třeba na ručníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky