úterý 18. února 2020

Sada stříbrných příborů

Na této stránce se nacházejí starožitné kovové příbory. Najdete zde stříbrné příbory i starožitné soupravy z jiných kovů. Do této kategorie patří nejen starožítné jídelní příbory, ale také překládáci nebo dranžírovací příbory. Sada prvorepublikových stříbrných příborů značených F. František Bibus) obsahuje: 7x malá vidlička, 9x střední vidlička, 6x velký nůž, 7x střední nůž, 6x malý nůž, 1x kleštičky na cukr, 1x naběračka na omáčky, 2x servírovací vidlička a 1x velká naběračka. Firma Franz Bibus amp;Sohn.


Sada stříbrných příborů

Sada příborů postříbřená Inzerát byl odebran z oblíbených. Nože příborové- retro Inzerát byl odebran z oblíbených. Dětský příbor Toner Inzerát byl odebran z oblíbených. Sada třiceti příborů pro šest osob (skládá se z rybích příborů , dvou typů lžiček - čajových a dezertních a překládacích příborů ) vyrobená z části pozlaceného stříbra v období Rakouska - Uherska. Označeno mistrovskou značkou (AP) pravděpodobně z dílny A. Jedná se o sadu stříbrných příborů uložených do dřevěného boxu.


Sada není kompletní, zachovalo se celkem 2kusů. Seznam viz fotodokumentace. Sada stříbrných příborů Barock dílů - Berndorf Sandrik - kvalitní příbory značky Berndorf-Sandrik do domácností i do hotelů, penzionů a jídelen. See more ideas about Sterling silverware, Sterling silver flatware pattern, Vintage flatware. Prodám sadu nových příborů zlaté barvy od firmy LeFar v originálním balení.


JUBILEUM - limitovaná 30-tidílná sada stříbrných příborů ke 175. Ke všem příborům je možné objednat dřevěnou kazetu na příbory. Příbory jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli vysoké kvality tak, aby odpovídali vysokým nárokům svých uživatelů. Pěkný stav - neleštěné (nejsou nové).


Zasíláme na dobírku, po celé ČR i na Slovensko. Nabízíme pouze kvalitní a ověřené zboží. Odpověď: pravděpodobně se jedná o náhražku stříbrných příbrů, kopie.


Jídelní souprava – Příbory – Made in Italy – punc ARG 800. Posouzení jídelní soupravy, sady příborů. Dotaz: Příbory Made in Italy ARG 800. Dobrý den, chtěl bych se zeptat,…. Na dvou čepelích malá poškození.


Prohlídka v Olomouci po dohodě. Masivní stříbrné sady příborů se vyrábějí v různých stylech, aby vyhovovaly nejrůznějšímu vkusu a potřebám stolování i pro exkluzivní tabule. Všechny kusy jsou harmonicky navržené, pohodlně se drží v ruce a snadno se používají. Prodám krásný a zachovalý cestovní čtyřdílný stříbrný příbor pro jednu osobu z období republiky.


Vidlička a velká lžíce délka centimetrů, malá lžička 1centimetru - vše celostříbrné o váze 11gramu. A používání stříbrných příborů je tím pravým. Baleno v dárkové krabici.


Sada obsahuje: 12x jídelní nůž 12x jídelní vidlička 12x po. Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli a leštěné zrcadlové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky