pondělí 3. února 2020

Vestavné mrazničky

Vestavné mrazničky jsou ideálním řešením v každé kuchyni. Hodí se především pod pracovní desku a svými rozměry se bez problémů vejdou i do malých kuchyní. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Chladničky a mrazničky.

Parametry pro výběr vestavné mrazničky. Rozměry spotřebiče by měly odpovídat rozměrům skříňky, určené pro vestavbu. Ty naleznete na technickém nákresu produktu.


Energetická třída udává energetickou náročnost spotřebiče. Obsah této webové stránky zavazuje pouze jejich autory. Nemusí nutně odrážet stanovisko Evropské unie. Evropská komise ani agentura EASME nenesou odpovědnost za jakékoli případné využití zde obsažených informací. Myčka nádobí Miele vám zaručí nejvyšší kvalitu a její životnost dosahuje let.


Vyberte si z naší nabídky značky Miele.

Z uložených produktů je odnímáno teplo pomocí cirkulace ledového vzduchu a vzdušná vlhkost je odváděna mimo úložný prostor mrazničky. Uložené potraviny i úložný prostor mrazničky tak zůstávají vždy bez námrazy. S komfortem NoFrost od Liebherr již nikdy není třeba ztrácet čas s odmrazováním mrazničky.


Při výběru mrazničky máte na výběr dva základní druhy tohoto spotřebiče. Jedná se o šuplíkové mrazáky, v nichž můžete své potraviny rozdělit do několika samostatných zásuvek, a pultové mrazničky , jež obsahují pouze jeden velký mrazicí prostor. Funkce jako NoFrost, díky které už nikdy nebudete muset odmrazovat námrazu nebo IceMaker, který vám naopak zajistí kdykoliv hotové kostky ledu, vás zaručeně mile překvapí.


S našimi vestavnými mrazáky můžete pro svou kuchyň získat mnoho prostoru navíc na mražené potraviny. K dispozici máte na výběr různé velikosti a provedení, podle vašich specifických požadavků a účelu. Ať už hledáte jakékoliv vlastnosti, najdete spotřebič, který se dokonale vejde do rozměrů vašeho výklenku. K uchovávání potvravin potřebujete nejen chladničku, ale i kvalitní mrazničku. Přebytky ovoce a zeleniny z léta, či maso a ryby i mnoho dalších potravin je nutné uchovat v mrazáku.


V našem sortimentu naleznete velkoobjemové pultové mrazáky, volně stojící šuplíkové mrazničky a vestavné mrazničky. Pomocí technologie SuperFreeze můžete rychle a hluboce zamrazit potraviny, které se po rozmrazení chovají více čerstvé, protože obsahují méně vody než standardně zamrazené potraviny. Ponúkame široký výber vstavaných mrazničiek od značiek Whirlpool, Electrolux, AEG a iných. Ktoré nesmú chýbať v žiadnej modernej kuchyni.


Toto všetko za najvýhodnejšie ceny na MALL. Zde si vyberete vestavný mrazák na míru. Nevíte si rády při nákupu?


Pomohou vám hodnocení, diskuse, názory, komentáře a recenze majitelů.

Nabízíme vestavné chladničky, mrazničky , vinotéky, myčky na nádobí, trouby, ale i varné desky. Nespornou výhodou vestavných spotřebičů je zabudování spotřebiče přímo do linky. Není tedy narušen celkový vzhled a design vaší kuchyně. Nejen proto, že jsou tyto vertikální mrazničky k dispozici v různých velikostech, ale také pro jejich harmonické spojení s vaší kuchyní.


Vše je na vás - na plně integrovaných modelech jsou dvířka mrazáku prakticky neviditelná, protože na ně můžete. Moderní senzorová technologie s paměťovou funkcí přispívá k vytvoření ideálního prostředí uvnitř chladničky. Vážení zákazníci, s velkým potěšením bychom Vám chtěli oznámit, že dne 25. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Kombinovaná vestavná chladnička s mrazákem nabízí velký objem pro uložení potravin a díky unikátní technologii FreshControl uchová potraviny čerstvé 4x déle než běžná chladnička. Kvalitní mrazáky a mrazničky Whirlpool s technologií smysl a StopFrost. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl.


Velký objem mrazáku Díky velkému objemu mrazáků Amica se můžete bez problému vypravit i na pravý rodinný nákup. Kompaktní parní trouba Siemens CD634GBW1. Barva trouby: bílá Příprava chutných a zdravých pokrmů pomocí jemné páry.


Díky funkci cookControl Plus a automatickým programům máte zaručený úspěch i při přípravě velkého množství pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky