pondělí 3. února 2020

Stroj na ledovou tříšť bazar

Dale nabízím kelímky 2-5L. A dále přidám kompletní přívod elektřiny na 380V. Možno ještě jeden stroj nádržkkový za 22. Jedinečné stroje na ledovou tříšť pro horké letní dny. Dávkovače ledové tříště nebo i jinak nazývané Granitory jsou vynikajícím doplňkem pro cukrárny, kavárny, doplněk pro zmrzlinárnu a samozřejmě nesmí chybět na každém dobrém koupališti či v blízkosti letních atrakcí.


Stroj na ledovou tříšť bazar

Nabízím novou míchačku masa salatů Technologis L Nová záruka roky Tento stroj je velkým pomocníkem každého řezníka, myslivce i domácího uzenář, stroj slouží pro přípravu a míchaní masa, klobás, salámů a mletých mas, specialista na všechny masné výrobky včetně tuhých, stroj je vyprojektová. Výrobníky ledové tříště jsou přístroje na výrobu ledové tříště, ledové kávy, sorbetta, točeného jogurtu a dalších produktů. Mlýnek na maso má rozměry 410x240x4mm.


Maximální spotřeba energie: kW. Celková hmotnost zařízení je 2kg. Důvod prodeje ukončení provozu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů ledova trist nejlevnější.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám stroj na Ledovou Tříšť. Aktuální katalog firem v kategorii stroje na ledovou tříšť. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Zákazníci oceňují také možnost využití strojů na výrobu chlazených nápojů v letní sezoně.


Firma CORNiCO Company, s. Hranicích vám vše zajistí - zabývá se nejen prodejem, ale také pronájmem a servisem speciálních strojů na výrobu zábavných občerstvení. Levné cukrářské stroje. Repasované zmrzlinové stroje , použité vitríny - vždy v perfektním stavu. Garance spokojenosti a kvalitních.


ERNESTO Pohár na ledovou tříšť. Nový zmrzlinový stroj UGOLINI MINI GEL Inzerát byl odebran z oblíbených. Dohodou Hradec Králové. Uveďte prosím e-mailovou adresu svého účtu, na tuto adresu vám bude zaslán ověřovací kód.


Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny. Stroj na ledovou tříšt ugolini. JPS Zmrzlinové stroje - pronájem, prodej a servis zmrzlinových strojů. Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt.


Přečtěte si více informací. Vlastní směsi na zmrzlinu a ledovou tříšť. GASTROFORM - Váš spolehlivý dodavatel profesionální gastrono - Konvektomaty, Myčky nádobí, Pekařské pece, Šokéry, Trouby, Chladničky, Kuchyňské roboty, Fritézy, Nerezový nábytek. Nejlepší internetový obchod pro Snack Food služby - nabízíme stroje pro zábavné občerstvení. Výrobník na ledovou tříšť tak i na sorbety, mraženou čokoládu, nebo jiné mražené nápoje.


Chlazení je vzduchem, objem válců je 3x litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky