úterý 4. února 2020

Ruční klikový mačkač obilovin

Ruční vločkovač Eschenfelder AL je vhodný pro zpracování všech druhů obilovin kromě kukuřice a je možné ho využít také k drcení olejnatých semen, máku,. Ruční mačkač obilí vločkovač na ovesné vločky. Jedině samostatný mačkač obílí kolem 800- a nebo malý šrotovník kolem.


Stabilní, kompaktní, snadná montáž Dva pozinkované válce Ø 32mm Excentricky uložený válec umožňuje snadnou regulaci Upínací deska je součástí dodávky,. Při práci s ním je však nutné dodržovat tyto základní pokyny: 1. Je zakázáno přibližovat se rukou ke vstupnímu otvoru do mačkací komory. Přidejte téma Otočit řazení příspěvků. Dodává se s třífázovým motorem, jehož příkon je kW.


Vážení chovatelé koní, hovězího dobytka, ovcí, koz, jelenů, pštrosů a jiných užitkových zvířat. Naše firma Vám nabízí pomocníka ve správné a úsporné výživě. Používá se při výrobě cukrářských výrobků z máku jako např. Mechanický ruční strojek - vločkovač pro přípravu čerstvých cereálních vloček z pšenice, ječmene, ovsa, žita, špaldové pšenice, lněných i chia semínek a ostatních obilovin.


Ruční klikový mačkač obilovin

Je ideální pro zdravou stravu i speciální diety. Velmi kvalitní materiál. Bude asi potřebovat nějaké drobné úpravy a opravy ale nic vážného. Pokud se mačkač neprodá je možná dohada na ceně.


Případně kdyby měl někdo zájem o poslání je to možné po. Tento typ je určen nejen pro mačkání obvyklých obilovin , ale i hrachu, kukuřice apod. Pro zpracování obilí zejména na přípravu krmných směsí pro zvířata dodáváme mlýny a míchárny krmných směsí. Nabízíme kladívkový mlýn a strukturální mlýn pro zpracování obilí. Mlýnky na obilí, šrotovníky, šroťáky, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí - to jsou základní pomůcky na přípravu krmiv na sekání a drcení krmiva pro zvířata.


Vážení zákazníci v této sekci naleznete kompletní nabídku všech služeb, které naše firma nabízí. Celá nabídka je rozdělena do několika oddílů, podle druhu. Součástí mlýnku jsou velmi pevné a tvrdé mlecí kameny s průměrem mm.


Objem násypky je vhodný pro kg surovin. Z mačkaných zrn se totiž při trávení vstřebá více než všech živin. Nejen proto jsou tyto vločky oproti šrotovanému krmivu několikanásobně stravitelnější.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Největší potřeba obou prvků je v období růstu, zejména v prvních dnech života, následně v období nejvyšší snášky. Prodej náhradních dílů na zemědělské stroje.


Mačkače zrnin SIPMA, AGROsklad. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Klikový hřídel dlouhý pro sklízecí mlátičku Fortschritt E 517. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod.


Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky