čtvrtek 6. února 2020

Sušička prádla bosch wtw85460by

Pořiďte si domů pomocníka, na kterého se budete moci spolehnout. Priemerná účinnosť sušenia. Senzory neustále měří teplotu a. Nakonec nechybí ani vnitřní osvětlení bubnu. Co do velikosti je sušička velmi blízko standardu, rozdíly jsou pouze v milimetrech.


Zatím testujeme jen krátce cca měsíce ale sušička je super věc mohu jen doporučit. Je to naše první sušička a jsme velmi spokojení hlavně manželka protože může ted prát nezávisle na počasí a nemusí nic věšet. Voda jde do přihrádky na hoře která se po skončení sušení vyleje do. Prádlo je po vyndání ze sušičky mnohem měkčí a nepomačkané, takže nevyžaduje téměř žádnou další údržbu. Maximální kapacita sušičky je kg.


Praktický domácí pomocník perfektně usuší až kg prádla k vaší naprosté spokojenosti. Dejte sbohem klasickým sušákům, kde schne prádlo celou věčnost. Nemusíte se nijak omezovat počasím a dělat si starosti s tím, aby vaše prádlo venku nezmoklo. Price Match Promise on Genuine Bosch Spare Parts. To je díky tomu, že když vyndáte prádlo ze sušičky je naprosto suché, měkké, nepomačkané a není potřeba s ním dělat víc než ho uložit.


Vybavení a funkce Parametry. Dopřejte si luxus v podobě krásně vonícího prádla dokonale jemného a měkkého na dotek. Nestíhá vám prádlo schnout na šňůře? Bielizeň je po vybratí zo sušičky oveľa mäkšia a nepomačkaná, takže nevyžaduje takmer žiadnu ďalšiu údržbu.


Sušička s nadstandardní výbavou. Je vhodná až na 7kg prádla a vlastní programů sušení. Technologie AutoDry zaručí přesné a rovnoměrné usušení vašeho oblečení a bude také ochráněno před přehřátím či sražením. Vlastní bezúdržbový kondenzátor s funkcí SelfCleaning, který se používá velmi jednoduše a ušetří vás únavného čištění.


Díky této inovaci se kondenzátor automaticky. This feature is not available right now. Please try again later. Kapacita bubnu pro sušení dosahuje kg. Nabízí programy, ze kterých si zaručeně vybere každý uživatel ten navhodnejší.


K dispozici jsou také speciální funkce a nastavení. Výsledkem je jemně usušené prádlo, které je měkké a načechrané a zároveň bez záhybů. A to ať už je to tak akorát na žehlení, k uložení rovnou do. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Automaticky čistí kondenzátor za vás, takže už nemusíte myslet na nutnost údržby a ztrácet přitom čas. Vážení zákazníci, podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky