čtvrtek 6. února 2020

Sazeč na brambory

Vše zachovalé, funkční a po servis. Poloautomatický sazeč brambor domácí výroby. VARI a tažený sazeč brambor MojeVARIcz. Unsubscribe from MojeVARIcz?


This feature is not available right now. Please try again later.

Atraktivní nabídky vysoce kvalitní zemědělské techniky také ve vaší blízkosti. Plečka, sazeč , obsypávač na brambory Inzerát byl odebran z oblíbených. Kč Petrovice u Karviné.


Nabízím brambory Inzerát byl odebran z oblíbených. Proorávač brambor Inzerát byl odebran z oblíbených. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika.


Nabídněte váš agro stroj do našeho agrobazaru. Prodám dvouřádkový sazeč na brambory zn.

BOMET - kvalitnější varianta těchto sazečů! Rozteč řádků 6- 6možno nastavit i vzdálenost mezi sázenými bramborami -varianty. Lze zapojit za jakýkoliv traktor či malotraktor čepy a 22. Sazeč brambor vám ulehčí a zrychlí práci především na větších plochách.


Kdo jednou vlastnoručně vypěstované brambory ochutná, už nikdy nebude chtít žádné jiné! Pokud máte možnost vypěstovat si na zahrádce své vlastní brambory , určitě tak učiňte. Nejenže ušetříte nějakou tu korunku, ale brambory vám budou i lépe chutnat, protože ne vždy jsou kupované brambory dobré. Menší plochu na zahrádce obděláte ručně pomocí hrábí, kypřiče a hrobkovací radličky.


V inovovaném provedení má sazeč zahrnování pomocí disků. Ty se dají nastavit na dvě výšky, stranově pootočit a posunout blíž nebo dál od středu. To vše ovliňuje množství nahrnované země a tvar vzniklého hrůbku. Prostě díky tomuto vylepšení dokáže sazeč pracovat v půdě hlinité, jílovité i písčité. Jednořádkový sazeč provádí současně všechny kroky potřebné pro výsadbu br ambor - naorává, sází a zahrnuje.


Hmotnost sazečky je 2kg. Maximální hmotnost nápně je 1kg. Lehký, jednořádkový sazeč brambor od italské firmy Deleks je určený pro nejlehčí malotraktory. V této kategorii bohužel momentálně nemůžeme nabídnout žádné stroje.


Zkuste to zítra, naše nabídka se mění každý den!

Brambory mohou být zasazeny pomocí chůzi traktor. Jak vyrobit sazeč brambor za malotraktor svépomocí. Sekci bazar a inzerce zahradní techniky najdete i na tomto webu. Vyhledávání: inzerce i- Bazar. Lis na kulaté balíky velikosti 70x50cm, uzpůsobený k provozu s elektromotorem bez nutnosti připojení za traktor.


Váha prázdného sazeče brambor je 2kg. Požadavek na výkon traktoru kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky