úterý 25. února 2020

Šampaňské víno

Naším cílem je maximální uspokojování potřeb a očekávání zákazníka. Nabízíme zde vína jak od proslulých šampaňských domů, tak od menších. Víno mělo okamžitě úspěch a sám Ludvík XIV. Dnes víme, že se jedná o legendu a samotné šampaňské (tak jak jej známe dnes) vzniklo pravděpodobně až dlouho po Pérignonově smrti.


V kategorii šampaňské, víno a pivo sdružujeme naši kompletní nabídku vín a piv.

Naleznete zde zejména bohatý výběr tichých a fortifikovaných vín včetně šampaňského a šumivých vín. Jste milovníky pravého šampaňského? POZOR, HLAVNÍ OBCHOD V UHŘÍNEVSI MÁ OTEVŘENO!


Přátelství Praha 10. Champagne (česky šampaňské , hovorově „šampus“). Gold Cuvee je řadové označení produktů, které je i známé pod lidovým označením zlaté šampaňské.


Jako jediný na Slovensku vyrábíme šumivá vína se zlatými okvětními lístky, které převyšují svou kvalitou i zahraniční značky o co svědčí i hodnocení našich uživatelů a hodnocení profesionálních degustátorů. Darčekové vína a zlaté šampanské.

Tato stránka používá cookies. A jak pravé šampaňské poznat? Je to relativně jednoduché.


V této oblasti přitom najdete více než tisíc pěstitelů, těm nejznámějším se říká Grandes Margues. Region leží z velké části na křídovém podloží a je rozdělen na základních oblastí: Montagne de Reims, Valée de la Marne, Côte des Blancs, Côte. Online prodej šumivých vín a champagne. Pomocí „Méthode Traditionnelle“ (název procesu druhotného kvašení) zde vznikají vína různých typů a kategorií. Výběr kvalitních sektů.


Netradiční šampaňské si zajisté užijete. Toto perlivé víno má slámově žlutou barvu a elegantní ovocnou vůni. A to není vše – šampaňské víno může být pouze výsledkem kombinace tří konkrétních odrůd – Pinot Noir, Pinot Meunier a Chardonnay.


Jen tak vzniká pravé a nejlepší šampaňské , které se stalo po celém světě synonymem luxusu, výjimečnosti a exkluzivity, ale především nedostižné chuti. Odrůdové složení: Pinot Noir x Chardonnay Toto šumivé víno poskytuje dokonalou vyváženost mezi sílou a lehkostí, v chuti se projevuje hořká čokoláda, skořice a. Cena od-do: Podle názvu Od nejlevnějšího Od nejdražšího. Alfred Gratien blanc Clasique 0. Perlové šampaňské , je čas ochutnat něco úplně nového a unikátního - něco, co je světovým trendem!


Laurea Royal - co barva, to jiná příchuť.

Pod pojem „šumivá vína“ se toho vejde hodně. Nejznámějším zástupcem je zcela bezpochyby „ šampaňské ,“ které se někdy používá jako název celé kategorie šumivých vín. Výroba šampaňského je povolena ze tří odrůd. V případě, že objevíte stejné víno levnější než v naší akční týdenní nabídce, napište nám kde a za odměnu Vám zašleme karton 6-ti lahví tohoto vína ZDARMA! V naší nabídce naleznete jak bílé, růžové nebo červené francouzské víno , tak i šampaňské.


Francouzské víno je zkrátka pojmem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky