pátek 21. února 2020

Rucniky a osusky

Dopřejte si pohodlí ve své koupelně s pestrou nabídkou luxusních ručníků a osušek z řady Matějovský Collection. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů. Ručníky a osušky, top-povleceni. Vyzkoušejte ručníky nebo osušky z klasického froté nebo z úžasného bambusového vlákna a nechte se pohltit jemností, která vás obklopí.


Naše napínací potahy sednou na každou sedačku a vylepší i váš domov. TIP: Přečtěte si zákaznické recenze u produktů. Naše potahy exkluzivních značek z Itálie, Španělska a Turecka mají skvělá hodnocení.


Nechte se hýčkat kvalitními, hebkými ručníky a osuškami z naší nabídky. Vybírat můžete nejen podle barev, ale také podle materiálu. Vedle klasických a stále oblíbených froté ručníků a osušek nabízíme také ručníky a osušky z bambusových vláken a rychleschnoucí ručníky a osušky. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Nadýchané, jemné, výborně sají vlhkost, dobře schnou a jsou velmi jemné k pokožce celého těla. To jsou ručníky a osušky z česané bavlny, mikrovlákna, bambusového vlákna či bio bavlny. S našimi jemnými ručníky a osuškami získáte kvalitu.


Jsou vyrobeny pouze z kvalitní bavlny, která si zachovává perfektní vzhled i po mnoha vypráních. Jako tradiční český výrobce Vám nabízíme ručníky a osušky z vysoce kvalitních česaných přízí, zajišťujících příjemnou měkkost a savost. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky, ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Po příjemné koupeli či sprše je důležité se dobře osušit a to můžete učinit našimi kvalitními osuškami a ručníky.


Rucniky a osusky

V nabídce máme též kvalitní licencované dětské osušky s pohádkovými motivy, které potěší každé dítě. Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů a stejně tak velikostí. Sháníte nové ručníky a osušky, které budou skvěle ladit s odstínem Vaší koupelny? U nás máte šanci pořídit různé rozměry a barevné varianty.


Počet produktů na stránce:. CZ - AKCE PRO KLUBY Vážení zástupci fotbalových klubů náš obch. Představujeme nabídku vysoce kvalitních ručníků a osušek, vyrobených z oblíbeného froté materiálu. Okraje ručníků a osušek jsou začištěny pevným švem.


Rucniky a osusky

Mezi základní vlastnosti těchto ručníků patří nepochybně jejich pevnost, ale i hebkost při dotyku s pokožkou. Součástí naší nabídky jsou i pevné hotelové ručníky s nižší smyčkou a hustou tkaninou. Radi by ste tradičné froté, ktoré je príjemné na dotyk?


Alebo zvolíte bambusové prevedenie, ktoré dobre odoláva plesniam a baktériám? Osušek není nikdy dost a jejich potřeba mít pořádnou zásobu. Pořiďte si různé velikosti a nezapomínejte, že ručník budete potřebovat také pro návštěvy.


Rucniky a osusky

Froté ručníky, osušky i vše ostatní prodáváme trvale nízké ceny. Nabízíme levné ručníky a osušky z kvalitního froté.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky