pondělí 22. července 2019

Struhadlo vitamino

Plátkovací struhadlo s mimořádně ostrou keramickou čepelí vynikající pro přípravu pokrmů zdravé výživy a dětských pokrmů. Keramická čepel je vůči potravinám. Unikátní struhadlo s výstižným názvem VITAMINO. V čem je multifunkční struhadlo VITAMINO výjimečné? Je vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, který je vůči potravinám velmi šetrný.


Jeho čepele jsou dostatečně ostré pro strouhání běžných druhů ovoce a zeleniny a současně jsou při používání bezpečné. Strúhadlo VITAMINO , multifunkčné - zelená myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Plastové trecie strúhadlá sú voči potravinám šetrné, strúhaná zelenina a ovocie nevädne, nehnedne a nemení svoju chuť ani vôňu. Vynikajúce na prípravu pokrmov zdravej výživy a detských pokromv z jabĺk, broskýň, nektariniek, mrkvy, zemiakov, piškótov apod.


Struhadla s plastovými čepelemi jsou vůči potravinám šetrná, strouhaná zelenina a ovoce nevadne, nehnědne, nemění chuť ani vůni a zůstává déle svěží. Koupila jsem si ho pro strouhání zeleniny pro naší malou dcerku (8měs.), abych nestrouhala na starém struhadle. Líbí se mi možnost výměny struhadel a přídavná miska, takže by neměla zelenina lítat okolo - ale je jasné, že i tak okolo lítá - to je u každého struhadla.


Plátkovacie strúhadlo s mimoriadne ostrou keramickou čepeľou, vynikajúce na prípravu pokrmov zdravej výživy a detských pokrmov. Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku. Ruční struhadlo na sýr nerezové Extra Gourmet - Carlo Giannini.


Elektrické struhadlo KITCHENMINIS - WMF. Orion Kráječ vajec Luxy pochromovaný kov. Strúhadlá s plastovými čepeľami sú voči potravinám šetrné, strúhaná zelenina a ovovcie nevädne, nehnedne, nemení chuť ani vôňu a zostáva dlhšie svieže. Vyrobené z prvotriedneho. Struhadlo Vitamino už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Trecie strúhadlo VITAMINO , multifunkčné - žltá myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Chcete vedieť, či je cena 30€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?


Vynikající pro přípravu pokrmů zdravé výživy a dětských pokrmů. TESCOMA struhadlo VITAMINO , multifunkční. Hodnocení produktu:.


Co perfektně nastrouhá ovoce a zeleninu a zároveň zajistí, aby zůstaly po nastrouhání déle svěží, nevadly a nezměnily svou chuť? Tescoma struhadlo s keramickou čepelí VITAMINO , nastavitelné. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


With Amazing Offers From Over 0Stores. Free Shipping Available. Třecí struhadlo VITAMINO , multifunkční. Plastová třecí struhadla jsou vůči potravinám šetrná, strouhaná zelenina a ovoce nevadne, nehnědne a nemění.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky