středa 31. července 2019

Profesionální kávovary bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kategorie Kávovary - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Zde naleznete inzeráty s tématikou Kávovary. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Kávovary , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Kávovary na Vámi zvolené téma inzerce. Kávovary vyhřívané plynem vycházejí z klasických kávovarů, mají pouze přidaný plynový hořák pod boilerem s potřebnou regulací. Profesionální automatické a pákové kávovary pro baristy. Spolehlivé a kvalitní italské stroje na přípravu lahodné kávy jsou neodmyslitelnou součástí pro všechny restaurace, kavárny a také cukrárny.


Jsou to prostě profíci a vědí co dělají. Vždy odpoví a poradí Vám. Vyplatí se v každém případě počkat na odpověď a dodání zboží (které např. aktuálně nemají skladem).

Objednal jsem si mimo jiné dva (nikoliv zrovna levné) tampery z exotického dřeva ovangkol a. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Popis: Faema, Gaggia, La San Marco. Tato kategorie v sobě skýtá výsledný nápoj, kterému jen málokterý člověk nepodlehne. Velmi dlouho trvalo než se stroj, který tuto pochutinu vyrábí dostal právě do naší nabídky, potažmo do Vaší restaurace, Vašeho baru či do Vaší domácnosti. Pákové kávovary pro domácnost Pákové kávovary profesionální Automatické kávovary Příslušenství a náhradní díly Zvýhodněné sety Pronájem.


Kompletní nabídka Kávovary. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Plněautomatické kávovary Saeco Aulika HSC jsou určené pro profesionální použití s novinkou High Speed Cappuccino (HSC), tedy s rychlejším kapučinátorem. Pro majitele restaurací a kaváren je pak vhodnou volbou pořízení profesionálního kávovaru.


Ten si samozřejmě můžete pořídit i do vaší domácnosti a vařit si kávu jako profesionál. Tato prvotní investice se vám mnohonásobně vrátí. A to nejen ušetřeným časem, ale hlavně kvalitním produktem. JURA espresso kávovary - ESHOP. Kávovary jsou podstatně větší, někdy až o třech pákách, plocha nad bojlerem na nahřívání šálků je dostatečně velká a celkově jsou přizpůsobeny většímu provozu kavárny.


V případě zájmu o profesionální barový kávovar nás prosím kontaktujte a my Vám připravíme nabídku přesně na míru pro Váš provoz! Prodám profesionální kávovar LaSpaziale, dvoupákový, pravidelně servisovaný.

Zakoupen použitý, používaný rok, bezporuchový provoz. Zrušená kavárna=nadbytečné zařízení. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Použitá, nebo starší technika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky