pátek 26. července 2019

Miska na vodu

Miska na vodu

Cestovní miska pro psy je vhodným doplňkem při procházkách se psem. Již nemusíte s sebou nosit neskladnou pevnou misku. Můžete ji tedy poskládat a jednoduše sbalit. Navíc, díky nepromokavému zátěru nehrozí, že by voda z misky prosakovala. Eliška má 300L misku na vodu.


Miska na vodu

Suchozemské želvy - prodej zvířat - terárií - vybavení - rozvoz. Vivarista Obchodní podmínky. Pro vybrané druhy želv platí přihlašovací povinnost! D Tisk, 3D filamenty, tisk z recyklovaného filamentu, PET filament.


This video is unavailable. Táto sada pozostáva zo súčastí, ktoré sú umiestnené na sebe: troch misiek a poklopu. Priemer misky je 1cm. Praktická miska na vodu či na krmení patří k nezbytné výbavě každého psa či kočky. Nepřilnavá úprava nerezu zaručuje hygienické užívání a snadnou údržbu.


Dno má protiskluzovou úpravu z tvrdé gumy, která zajistí, že se miska nebude hýbat během krmení. Nabízíme misky od renomovaného belgického výrobce Flamingo. Kočičí misky na krmivo i vodu. Misky jsou z různých materiálů, velmi odolné, v pestrých barvách, v tradičním i zajímavém designu. Nechybí ani nápadité a stylové zdobení.


Díky pestrosti naší kvalitní a zajímavé nabídky vám také určitě nebude. Speciální miska pro psa na zimu zabrání zamrznutí vody. Misky pro psy proti zamrznutí jsou speciální v tom, že jsou napájeny elektrickou energií.


Zvládnou udržovat vodu v kapalném skupenství až v -°C. Miska pro psa na zimu nemá přívod přidělaný na pevno, tudíž v ní můžete bez problémů vyměňovat vodu nebo ji. Potvrzuji, že moje domácí zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který na základě stanovené diagnózy doporučil užívání tohoto produktu.


Přečetl(a) jsem si a beru na vědomí, že pokud moje domácí zvíře dostává toto krmivo, doporučuje se nejméně jednou za měsíců konzultovat užívání s veterinářem. V žádné králíkárně by něměla chybět miska pro králíky. Ať už využijete misku pro králíky na vodu či krmivo, je tato miska vždy nepostradatelná. V naší nabídce najdete plastové, kovové, kamenné a keramické misky pro králíky.


Miska na vodu

Miska na vodu a krmení tvoří základ povinné psí výbavy. Jakou velikost misky psovi vybrat? Malý pes potřebuje misku od do l. Cestovní láhev s mističkou využijete při cestování, ale i procházkách.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kulatá miska pro psy vyrobená z robustní keramiky ušlechtilý, jemný matný povrch.


Miska na vodu

Vhodné do myčky nebo mikrovlnné trouby. Barva šedá Vhodná jako miska na krmivo nebo na vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky