čtvrtek 11. července 2019

Pracka samsung manual

Forum to chat and ask questions about anything to do with yo. Přídavné funkce můžete posléze volit na LED displeji – například teplotu praní. Doručujeme aj počas víkendu.


AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Ta vhání do bubnu společně s vodou i vzduch, čímž vznikají bublinky, které zajišťují snadnější pronikání pracího prostředku do tkanin.

Prát tak můžete i ve studené vodě. Skracuje dobu prania až o polovicu a súčasne spotrebuje až o menej energie. Bubon práčky sa otáča v opačnom smere ako zadná stena bubna, vďaka tomu sa bielizeň víri rýchlejšie a tak sa vyperie za polovicu času, účinnejšie a zároveň šetrne. SAMSUNG Prevádzková príručka pre automatickú práčku. Manuals and free owners instruction pdf guides.


Find the user manual and the help you need for the products you own at ManualsOnline. E– chyba nastavenia vody. E– problémy pri vypúšťaní vody zo systému (čas odtoku sa líši od času nastaveného výrobcom).

E– pretečenie nádrže. E– množstvo bielizne vloženej do práčky prekračuje normu. E E– problémy so zohrievaním vody. E– chyba snímača vody. E– teplotný režim nie je.


Zrozumiteľné návody na práčky nájdete jedine u nás! Návody sú zadarmo v slovenskom jazyku a vo formáte pdf. Hľadáte návod na svoju práčku? Pozrite sa na Najdinavod.


Free Shipping Available. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. Po mesiaci pouzivania produkt hodnotim pozitivne, zatial CENA = KVALITA, preto netreba ocakavat zazraky, no na bezne pranie v domacnosti staci (ak teda neberiem do uvahy tu hlucnost pri napustani vody, co nam nevadi).


Srozumitelné návody na pračky najdete jedině u nás! Návody jsou zdarma v českém jazyce a ve formátu pdf. Hledáte návod na svoji pračku? Podívejte se na najdinavod.


Jsou vybaveny velkou škálou funkcí a vychytávek.

Samsung nabízí hned produktových řad. TV and television manuals and free pdf instructions. Aby ste mali čo najlepšie užívateľské skúsenosti s našou webovou stránkou LG. COM , riaďte sa prosím nižšie uvedenými pokynmi. Postupem casu uz cvakal i pri zapnuti pracky a nesel spustit praci program - psala chybu zavady zamku.


Zamek jsem koupil novy, po vymene pracka cca 3x oprala bez problem, po ctvrte uz opet cvaknul vickrat. Pracka ted nekdy cvaka a nejde zapnout, nekdy vyhodi chranic hned pri zapnuti a nekdy proste bez problemu pere. Nevite prosim co bych mohl. Na této stránce naleznete české návody pro spotřebiče Beko. Máme pro vás k dispozici 2návodů od Automatické pračky.


Pro rychlejší hledání můžete využít výhledávání v pravé části obrazovky. Vážení zákazníci, od 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky