středa 17. července 2019

Set pračka se sušičkou

Jakmile totiž zakoupíte set pračky a sušičky od jednoho výrobce, mají stejné barevné provedení i design, navíc jejich technologie, funkce i parametry si navzájem sekundují. Má výše zmíněný nepoměr mezi kapacitou pračky a sušičky, sušení nebývá tak dokonalé jako u samostatného zařízení a na výběr také bývá méně programů. Nejprve si něco řekněme o pračce. Pračka AEG pojme až kg prádla a nabízí nespočet skvělých funkcí. Výběr modelů je omezen – pračka se sušičkou vrchem plněná se vidí málo.


Jedná se o pořízení dvou elektrospotřebičů, takže je nutné, abyste v koupelně měli dostatek místa.

Set pračky se sušičkou. Tento problém se však dá vyřešit velmi elegantní a praktickou cestou, kdy pračku se sušičkou umístíte nad sebe. Automatická pračka může být vybavena i sušičkou prádla. Kombinovaná pračka se sušičkou pere prakticky stejně jako předem plněná pračka. Pračka se sušičkou je vhodná všude kde je zapotřebí velmi šetřit místem.


Můžete si také zvolit set pračky se sušičkou , kdy budete mít oba dva spotřebiče, ale postavíte je na sebe. Obvykle bývá k tomuto setu dodáván mezikus, který vám dvá spotřebiče spojí. Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry.

Pračka a sušička zvlášť toho bezesporu zvládnou ve vaší domácnosti více, než pračka se sušičkou v jednom výrobku. Ta se opravdu hodí spíše a jenom jako řešení v případě téměř nulového prostoru, jako třeba v garsonkách. Pračka Electrolux PerfectCare 7EW7W447W se o vaše prádlo postará na jedničku, a navíc se zachováním úsporného režimu. Jeden spotřebič Vám vypere i usuší prádlo. Pračka s vrchním plněním – je obvykle úzká (do cm), vhodná do menších prostorů.


Kapacita praní je typicky až kg. Pračky se sušičkou – jsou spojením dvou užitečných domácích spotřebičů. Poté co vyperete vaše svršky, můžete směle pokračovat ještě v sušení. Rozloučit se tak můžete s otravným žehlením či nevzhlednými sušáky prádla rozestavěnými různě po místnosti. S touto pračkou se sušičkou LG ušetříte nejen místo, ale i čas a energii.


Sety pračka se sušičkou za akční ceny. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Sety jsme pro Vás sestavili s ohledem na technické parametry a designové řešení jednotlivých spotřebičů. Přemýšlíme o koupi sušičky na prádlo, přes zimu musíme sušit prádlo v domě a ačkoliv větráme, vlhkost je tu strašná.


Teď zase začíná to období, tak jsme přemýšleli, že by prádlo vysušila sušička. Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané. Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jedná se o spotřebič, který oceníte zejména tehdy, nemáte-li ve svém bytě místa nazbyt – kombinovanou pračku se sušičkou si pořizují zejména lidé, kterým by se dva rozměrné spotřebiče do jejich menší koupelny zkrátka nevešly. Kondenzační pračka se sušičkou s tepelným čerpadlem je úsporná, šetrná k vašim oděvům, tichá a inteligentní. Prádlo ze sušičky je velmi jemné, nezmačkané, často většinu ani není třeba žehlit a to největší a nejpříjemnější překvapení uvidíte hlavně na ručnících, které již nebudou tvrdé jako prkno, ale krásně nadýchané.


Unikátní technologie ÖKOMix smíchá prací prostředek nebo aviváž s vodou mimo buben, aby se pak tkaninám dostalo jemného a rovnoměrného ošetření. S programem NonStop ÖKOPower vyperete a vysušíte až kg každodenního prádla už za čtyři hodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky