pátek 26. července 2019

Porucha pračky indesit

Nejtěžší úloha - s ložisky. Obtíž spočívá ne tak v demontáži případu jako v nádrži. F– porucha elektronického ovládania. F– chyba v činnosti snímača hladiny vody. F– pri prevádzke odtokového čerpadla sa vyskytli problémy.


F– komunikačné problémy medzi elektronickým regulátorom a indikačným modulom. F– porucha procesu sušenia. F– porucha sušenia (sušenie sa nezapne).


Dvierka sa nedajú zavrieť alebo otvoriť – bude potrebné zavolať servisného technika, možná chyba v elektronike. E5 EMotor napájacieho okruhu. Chyba v motore napájacieho okruhu – kontaktujte servis, je potrebná výmena plochého kábla. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever!


Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Pračky této řady dnesDen je trochu datovaný. V tomto případě mohou být určeny na základě záře ukazatelů. Obvykle jsou na standardním panelu umístěny žárovky časovače, super režim, rychlé mytí a také další oplachování.


Porucha pračky indesit F05. Při instalaci pračky se musí odstranit aretační (přepravní) šrouby umístěné na zadní straně pračky. Zkontrolujte, zda byly aretační (přepravní) šrouby odstraněny, a že tyto a další plastové upevňovací prvky nespadly dovnitř pračky (zkuste pračku naklonit pomalu dopředu a odebrat je).


Odtokový filtr najdete v pravém či levém dolním rohu pračky , u některých modelů musíte nejprve odklapnout celý spodní kryt. Filtr poté vyšroubujete a vyčistíte. Ještě předtím si na podlahu připravte malou nádobu, protože po vyšroubování z filtru vyteče trocha vody.


Shop Our Selection of Fridge Parts. Find the Right One for You! High Quality, Low Price. Free Shipping Available. Môže sa stať, že práčka nebude fungovať.


Dobrý den, ráda bych se zeptala na poruchu pračky , během praní mi začaly blikat všechny tlačítka a na displeji to. Skôr, ako zatelefonujete na Servisnú službu viď „Servisná služba“) skontrolu-. Ak však filter nie je chybný, znamená to, že nepriaznivé prevádzkové podmienky dokončili - vysokú vlhkosť v miestnostiach alebo prerušenie konštantného napätia v sieti.


Případy, kdy je nevyhnutelné volání velitele do domu nebo kontaktování servisního střediska. Vezměte multimetr a zazvonte všechny kontakty, vodiče a snímače kvůli nedostatku energie. Vizuálně zkontrolovat všechny vnitřní jednotky, porucha se samozřejmě projeví.


Chcete-li věrnost, pořizujte snímky. Jedním z těchto kódů je kód f0 který se může objevit jak z vážného důvodu, tak z důvodu špatné péče o vozidlo. Indesit “ a provádí opravy na svých rukou.


Tieto vlastnosti na jednej strane prinášajú mnohé modely pred konkurenciou, na druhej strane spôsobujú typické poruchy, s ktorými musia spotrebitelia čeliť. Vyrábíme pračky v mnoha barvách zahrnujících černou a stříbrnou. Před chvílí vymontoval ložiska. Stejně jako před rokem.


Dnes jsem to dělal téměř poslepu. Mám na povolování nepřístupných šroubů přípravky a zkušenosti. Zítra koupím ložiska,utáhnu gufero,provrtám kříž.


Na webu spotrebice-whirlpool.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky