úterý 9. července 2019

Laboratorní digestoř

Brno, český laboratorní modulární nábytek a skříňové laboratorní odtahové klasické rovné digestoře, bezodtahové ergonomické digestoře, školní demonstrační chemická digestoř , digestoř pro biochemii a pro potravinářské provozy, rovná přední stěna (dvířka) pro zděnou digestoř , výroba, prodej, montáž, kyselinovzdorné a nevýbušné ventilátory. Obsahují : speciální pracovní desky odsávací agregát nebo filtr, plynový vývo elektro, výlevku, výtokové armatury s koncovkami, osvětlení, odtahová ramena. Umožňuje náhled při předvádění chemických experimentů a laboratorních postupů až pro studentů. Více informací Váhový stůl, 2x antivibrační deska.


Laboratorní digestoř školní kruhová.

Digestoř je vhodná pro zajištění bezpečnosti práce při přípravě léčivých přípravků a chemických materiálů. Skříňové laboratorní digestoře slouží k odtahu výparů a plynů při chemických procesech a při manipulaci s chemikáliemi. Digestoře jsou vhodné pro zajištění bezpečnosti práce při přípravě různých chemických materiálů.


Stereomikroskop: 1) Stereoskopický mikroskop STM Jednoduchý přenosný stereoskopický mikroskop, který využijí studenti, filatelisté, zoologové, mineralogové, ale i kontroloři v průmyslu. Součástí digestoře je výsuvný kryt, který má obsluha možnost uzavřít ve chvíli nečinnosti (leptání, atd.), ale zároveň slouží. Aktivně chrání obsluhu před rizikem vdechování toxických chemických látek a díky svému účinku ředění hořlavých plynů a par výrazně snižuje riziko požáru a výbuchu.


Jsme společnost, která se již mnoho let specializuje na prodej v oboru laboratorní digestoř pro výrobní firmy a průmyslové podniky.

Naše firma vyrábí a dodává spolehlivé laboratorní digestoře již mnoho let pro širokou škálu průmyslových odvětví. Největší flexibilitu v nabídce laboratorních digestoří naleznete pouze u společnosti RIVOLAB. Ať už potřebujete základní digestoř pro práci s dráždivými výpary, propracované digestoře pro toxické výpary, nebo speciální digestoře pro unikátní aplikace, RIVOLAB může nabídnout dokonale přizpůsobené řešení.


Tato digestoř se používá v místech, kde je značné riziko a velká koncentrace emisí plynů, pár, aerosolů nebo prachu. Digestoř nabízí dostatečně dimenzovaný ventilační kanál pro připojení k odsávání. Kontaktujte nás ještě dnes V případě, že jste na našich stránkách nenalezli odpověď na Vaše otázky, neváhejte nás kontaktovat.


Standardní typ digestoře s manuálně ovládaným výsuvem okna, která je vybavena ekonomickým osvětlením. Je hlídaná opticko-akustickou signalizací polohy výsuvného okna. Digestoř se ovládá pomocí hlavního vypínače a pomocí dotykového barevného displeje, který je chemicky odolný. Digestoř , nebo také odsavač par, je domácí kuchyňský či laboratorní stroj, umožňující odsávání nežádoucích plynných látek a par.


V kuchyních se jedná o místa, kde probíhá tepelná příprava jídel (např. vaření, pečení, smažení, dušení). Výsuvné bezpečnostní sklo umožňuje stálou kontrolu. Regulace otáček ventilátoru, cena : 3. Dvouplášťová laboratorní digestoř sloužící k odtahu výparů a plynů při chemických. Files are available under licenses specified on their description page.


Nabízíme také servisní podporu a poradenské či konzultační služby.

Naše společnost věnovala Střední průmyslové škole technické v Třebíči, kterou již dlouhá léta podporuje při výuce, praxi i mimoškolských aktivitách studentů, laboratorní digestoř k výukovým účelům. Tato digestoř , kterou pracovníci společnosti NUVIA navrhli a vyrobili, by měla sloužit k odtahu nebezpečných. Budujete novou laboratoř?


Potřebujete modernizovat stávající laboratoř? Nebo jen koupit třeba digestoř ? Ve spolupráci s největším světovým výrobcem laboratorního nábytku, německou firmou Waldner, nabízíme komplexní řešení vybavení. Je určena pro práce v radiochemických a chemických laboratořích.


Firma ATM je výrobcem špičkového laboratorního nábytku a digestoří. Mezi inovativní produkty výzkumu a vývoje z oblasti hi-tech patří zejména inteligentní elektronicky řízená laboratorní digestoř a unikátně řešená závěsná médiová stěna, tak jako použití nových deskových materiálů s výrazně vyššími užitnými vlastnostmi včetně v tuzemsku výjimečného způsobu hranění. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Czech-English dictionary. Cookies help us deliver our services.


By using our services, you agree to our use of cookies. Our products fulfil every strict norm and are produced according to concrete requirements.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky