čtvrtek 25. července 2019

Lednice whirlpool 6 smysl

Vybrané lednice s unikátní technologií 6. Další předností je speciálně vytvořený antibakteriální filtr, který zabraňuje pronikání nečistot, pachu i plísní a celkově poskytuje dokonale. Senzory inteligentní technologie 6. Poskytne vám tak optimální podmínky pro uskladnění a zachování čerstvosti potravin na dlouhý čas. Vypadne elektřina nebo necháte déle otevřené dveře.

Představte si troubu, která sama kontroluje stav připravovaného jídla, chladničku, která citlivě zaznamenává každou změnu teploty, nebo myčku nádobí, která sama rozhodne, jak bude mycí program probíhat. Předností našich lednic je technologie 6. Zároveň dokáže velmi rychle. SMYSL Total NoFrost - beznámrazový systém v mrazničce, s distribucí. Vestavné ledničky a chladničky jsou ideální volba do každé moderní domácnosti.


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will.

SMYSL – RYCHLÉ ZMRAZOVÁNÍ Šetřete s inteligentní mrazničkou. Whirlpool šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Vděčí za to technologii 6. Ta obnovuje správnou teplotu i vlhkost a to až pětkrkát rychleji než je tomu u klasických chladniček.


Rovnoměrné chlazení celého vnitřního prostoru lednice zase obstará. Během spuštěného cyklu sledují míru znečištění vody, množství plovoucích nečistot a vzniklé pěny. Stálou cirkulaci vzduchu pro rovnoměrné chlazení poté zajistí beznámrazová technologie Total No Frost.


Steam představuje vaření v parní nádobě pomocí mikrovln. Jde o nejmodernější způsob vaření, při kterém si potraviny zachovají výživné látky, barvu i tvar. Speciální nádoba na vaření v. Tato funkce nepřetržitě monitoruje teplotu v ledničce a pokud nastane jakákoliv změna, vyšle se signál do řídícího systému, který aktivuje režim rychlého chlazení. SMYSL Nízkonámrazová technologie LessFrost nahrazuje mrazící rošty v mrazničce, námraza se tvoří na bočních stěnách mrazničky, mezi zásuvkami jsou skleněné poličky, na které je možné přímo pokládat potraviny LED.


FreshControl pomáhá udržet potraviny déle čerstvé, a to ve srovnání s. SMYSL Control udrží potraviny déle čerstvé. Navíc minimalizuje teplotní kolísání v mrazáku, čímž. Sháníte energeticky úspornou lednici s mrazákem?

Lednice je kombinovaná s mrazákem a nabízí celkový využitelný objem 3l. Chladící část je umístěna ve vrchní části a je tak snáze přístupná. SMYSL NoFrost - beznámrazový systém v mrazničce, s distribucí chladného.


Fresh Control automaticky optimalizuje teplotu a vlhkost čímž udržuje potraviny až 4x déle. Ten je přitom rozdělen na část chladicí (2litrů) a mrazicí (litrů), takže je lednička vhodná pro skladování potravin tří až čtyř osob. Zkuste to podle značky - LEDNICE WHIRLPOOL tvoří absolutní špičku mezi lednicemi. Ne všechny modely jsou ale kvalitní a splní vaše očekávání.


Unikátní technologie 6. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Fresh Control, která kontroluje vnitřní vlhkost a nastavuje ideální teplotu pro prodloužení čerstvosti potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky