úterý 23. července 2019

Mobilní myčka

MOBILNÍ MYČKA JEZDÍ PO PRAZE I OKOLÍ Po domluvě lze přijet i na okraj prahy. Vyberte si program mytí. Mobilní myčka dorazí až k vám a jediné, co potřebuje, je prostor 25x6m. Dlouhodobé nano-ošetření vozu. Nabízím Vám dlouhodobé nano-ošetření vozu, které právě díky nano-impregnaci chrání lak karoserie před poškozením okolními vlivy a přilnutím nečistot až roky.


Soběstačná myčka dorazí kamkoliv potřebujete.

Jak již bylo řečeno, nepotřebuje ke svému provozu vodu ani elektřinu. Pouze provozní prostor 25×metrů. Vozíky se dezinfikují při teplotě °C, což je dostatečné i pro likvidaci koronaviru. Nepotřebuje dokonce žádnou asistenci ze strany obchodníka.


Se vším si poradí obsluha mobilní myčky. Není potřebné ani připojení k. Naše mobilní myčka nákladních vozů a autobusů zvládne umýt exteriéry i interiéry všech druhů vozidel a to přímo u zákazníka. Zajistěte, aby Váš vozový park zůstal čistý a reprezentativní po celý rok.

PICKUP servis - Vaše auto vyzvedneme a čisté přivezeme. Profesionální focení při prodeji vozu. Zprostředkování STK a emisí. Tuhé vosky a ochranou laku a ALU kol až na měsícu (DOPORUČUJEME). Airace DRIVING WATERMAN 12V, modrá.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Obsluha jen pravidelně kontroluje trysky, doplňování vody do nádrže, stav sedimentačního činidla a odstraňuje kaly a usazeniny z usazovací nádrže. Předávací technik odborně zaškolí obsluhu a zkontroluje myčku během uvedení do provozu a předání. Mobilní tlaková myčka s kufříkem pro dobrodružství od společnosti Kärcher má perfektní řešení.


Se svou lithium-iontovou baterií, odnímatelnou litrovou nádržkou na vodu a příslušenstvím, umývá bláto, špínu a písek z bot a kočárků - dřív, než mohou vaše auto a domov znečistit. Díky tomu je ideálním společníkem pro všechny rodinné výlety. Při procesu mytí manipulační techniky vzniká velké množství nečistot, kterých se nelze zbavit pouhým odvedením do kanalizace. Modulární myčka je skvělou alternativou kontejnerové myčky, skvělé se hodí do míst se střední a nízkou intenzitou provozu.


Tato varianta se rovněž využívá, jako prostředek k rozšíření nabízených služeb již existující podnikatelské činnosti. Hlavní výhodou tohoto druhu řešení je úspora místa, modulová. Extrémně kompaktní mobilní outdoorová myčka s vestavěnou baterií a zásobníkem vody se snadno přepravuje i ukládá. Je vhodná pro širokou škálu použití kdekoli a kdykoliv.


Dnes je myčka nádobí běžný standard ve vybavení domácnosti.

Za pár korun získáte pár hodin volného času navíc a byť to může znít jako klišé – čas je v této uspěchané době velmi důležitý (a je to pravda). Nízkotlaká mobilní myčka Aqua2Go PRO o objemu nádrže l. Nízkotlaká mobilní myčka Aqua2Go PRO Vám poskytne naprostou nezávislost mytí - můžete ji používat kdekoliv a kdykoliv. Myčka tlaková mobilní Helpmation GFS-C1.


Vybírejte si Vysokotlaké čističe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky