pondělí 29. července 2019

Kulový kohout plast

Kvalitní kulový kohout s chromovanou koulí a teflonovými sedly. FV Plast kohout kulový PPR s motýlkem pro rozvody studené, teplé i pitné vody. Pro vodovodní rozvody je možné použít i kohouty z plastu , plynové rozvody však musí obsahovat pouze kovové (nejlépe nerezové) díly. Nabídka kulových kohoutů různých druhů a velikostí.


Ovládání je řešeno pomocí páky. V naší nabídce najdete špičkové kulové kohouty s ověřenou kvalitou pro montáž všude tam, kde očekáváte dlouhou trvanlivost a funkčnost kulového kohoutu. Kulové těsnící kohouty v provedení přírubový, závitový, přivařovací. Kulový kohout slouží k regulaci průtoku vody.


Kulové kohouty dodáváme z hlediska připojení v provedení přírubový, závitový a přivařovací v různém materiálovém provedení, jako je šedá litina, tvárná litina ocel, nerezová ocel, mosaz i plast. Zahradní kohout v provedení s pákou je vyroben z vysoce kvalitní poniklované mosazi s vnějším závitem podle evropských standardů ISO 2a používá se jako uzavírací armatura v rozvodech teplé a studené vody zejména v zahradnictví s maximálním provozním tlakem bar a maximální provozní teplotou 1°C. Kohout kulový plast PP R DN63.


Jsou vyráběny v nejvyšší tlakové řadě S(PN20) a proto jsou vhodné pro všechna potrubí sys. Součástí balení je červený a modrý rozlišovač. Charakteristika: plastový potrubní systém pro vnitřní rozvody studené a teplé vody, pro podlahové a ústřední vytápění, rozvody vzduchu, eventuelně jiné použití v průmyslu a zemědělství. Hodnocení produktu:.


Jednoduchá a snadná montáž. Plastové tělo a uzavírací koule s pochromované mosazi zaručují. Tělo z poniklované mosazi.


Tvarovky systému PP-R odpovídají svou dimenzí rozměrovým řadám potrubí. Tlaková třída MOP(plynná paliva 1., 2. a 3. třídy podle UNI EN437). Nabízíme pneumatické válce a ventily, elektromagnetické ventily, regulátory tlaku, filtry a maznice VESTA. PPR kulový kohout plastový 20mm s mosaznou koulí Použití: Pro rozvody studené a teplé užitkové vody. Hygienická nezávadnost ve styku s pitnou vodou ( Atestace pro pitnou vodu) Snadná, rychlá a čistá.


Dodání zboží ve většině případů do hod od objednání. V případě nadrozměrných zásilek je doba hod. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody, topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb.


Pmax = MPa pro rozvody teplé vody. Hledáte kohout kulovy plast ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. PPR kohout kulový plastový s výpustným ventilem pro spojování polypropylenových trubek svařováním. Armatury - kohouty a ventily pro rozvod vody a vytápění. Páka je z ocelového plechu s povrchovou úpravou nikl.


Gebo Plast – kulové kohouty PVC-U Certifikát: ITC, a. Domů uzavírací ventily, kohouty - kulové kohouty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky