pondělí 29. července 2019

Plastove regaly

German quality and years of tradition. Sandblasting equpiment for proffesional and every day use. Plastové regály JUPITER jsou určeny k všestrannému použití. Vhodné jsou do domácností, skladů, sklepů, garáží nebo veřejných prostor.


Kvalitní plastové regály vhodné do garáže či sklepa. Regály se dají použít jako regálové systémy.

Tyto regály jsou vhodné také do skladu. Vyrobené sú z polypropylénu a PVC. Montáž prevediete jednoducho podľa návodu bez použitia skrutiek a náradia. Tento typ regálů je vhodný do domácností, skladů nebo například garáží.


Skvělou vlastností je především vysoká odolnost vůči korozi, plísním a jiným jevům, které mohou být způsobeny nepříznivými podmínkami. Vhodné sú do domácností, skladov, pivníc, garáží alebo verejných priestorov. Nakupte plastové regály za příjemné ceny na ABStore.


Vážení zákazníci, náš obchod nabízí široký výběr stojanů, regálů a polic k praktickému použití v domácnosti i ve firmě. Celou nabídku praktických regálů a polic máme na skladě a Vaší zásilku vyřídíme velmi rychle.

Vážení zákaznici, tento obchod Vám ponúka veľký výber regálov a políc k použitiu vo firme aj v domácnosti. Kompletnú ponuku našich výrobkov máme skladom a Vašu objednávku vybavíme obratom. Snadná montáž, jednoduchá údržba.


Jednou z předností plastového regálu Jupiter je snadná montáž. Právě tato vlastnost je v současné době považována za jednu z nejdůležitějších, a to z důvodu často se měnících potřeb a požadavků pro ukládání zboží. Nabízíme praktické a vkusné plastové regály do domácnosti, kanceláře, sklepa či garáže. Plastový regál je velice lehký, jeho montáž je jednoduchá a není zapotřebí šroubů a nářadí. This Champagne tour in Reims is ideal for those who are looking.


Hmotnost regálu je nízká, což je další výhodou. Oproti kovovým regálům jsou plastové regály o třetitu až polovinu lehčí. Jsou krásně lehké, abyste je mohli snadno přenést, kdykoli bude třeba. Zároveň jsou ale i dokonale stabilní, takže jim můžete naložit, co se do nich vejde. Italské výrobky splňují vše co od nich můžete očekávat.


Cit pro design a kvalitu, zdravotní i ekologickou nezávadnost díky přísným směrnicím EU. U nás seženete profesionální regály za lidové ceny již od 3Kč. Certifikované regály - máme v ponuke viac ako 2druhov regálov do skladov, garáží, pivníc, či kancelárií. Vyberte si z viac než 2produktov v kategórii regály. Najlacnejšie od 1€.


Online nákup #128717;️ z mnohých eshopov na jednom mieste.

Prepravky na regál aj použité. Dodáváme policové, paletové, konzolové, pojízdné a archivní regály, regály do prodejen, plastové přepravky, šatní skřínky a kovový nábytek. OBI online a vo Vašej OBI predajni!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky