pátek 26. července 2019

Skladovací regály

Kromě regálů do skladů nabízíme také drátěné nebo dřevěné regály , které jsou vhodné zejména do interiérů a kanceláří. Pokud hledáte optimální řešení skladování v archívu, vyberte si ze sekce Archivační regály na šanony, ve které naleznete modely vhodné zejména pro skladování šanonů. Regály jsou využívány v garáži, ve skladu, v práci, v kanceláři a doma. Jsou plně přizpůsobitelné a schopné splnit všechny Vaše skladovací potřeby.


Nabízíme kovové regály s HDF policí do sklepa,průmyslové regály a regály do práce, či kanceláře.

Vyberete si přesně takový, jaký Vám pasuje. Nabízíme profesionální vybavení pro Váš sklad i dílnu: regály kovové, regálové systémy, kovový nábytek, dílenský nábytek, dílenské vybavení, plastové přepravky, plastové boxy, bedny, palety, vestavby do aut. Také nekonečné skladovací a průmyslové regály se vyznačují extrémní nosností a snadnou montáží, která se obejde bez šroubů.


Lakované regály se díky svému vzhledu dobře vyjímají v domácnosti, prodejnách a dalších interiérech a exteriérech, kde potřebujete zboží nejen uskladnit, ale též vystavit. Automatické skladování V souladu s požadavky na poloautomatické nebo plně automatické sklady provádíme ve spolupráci se zákazníkem a svými odbornými poradci plánování a konfiguraci výběru vhodného obslužného zařízení a příslušné regálové techniky. Specialista na policové regály , regálové systémy a regály na míru.


Konzolové Regály a skladovací systémy pro průmysl a řemesla, těžká břemena a neskladné zboží.

Police a regálové police koupit o objednat u OBI. Naše rozmanité policové systémy pro vaše individuální požadavky. Od policových regálů po paletové regály až po systémové platformy.


Skladovací ocelové regály v nabídce se liší nosností, rozměry, způsobem konstrukce a materiálem použitým při jejich výrobě. Typy regálů v naší nabídce Policové montované regály - široká nabídka policových regálů, které můžete využít ke skladování volného nepaletovaného zboží. Největší množství aplikací tvoří paletové regály , policové, a pojízdné, které umožňují dokonalé využití skladovacích prostor. Nabídku doplňují ocelové plošiny.


Pro menší skladovací prostory jsou určeny lehké a variabilní policové regály. Novinkou je opravdu flexibilní systém s příznačným názvem - Proman. S vášní, přehledem a touhou po inovacích jsme posledních let trvale rozšiřovali naši nabídku regálových systémů a dále ji rozvíjeli.


Stejně jako dříve, jsme přesvědčeni o tom, že regály jsou základem Vašeho skladu. Obchodní regály jsou systémy, které jsou variabilní k požadavkům na skladování velkého spektra prodávaného sortimentu. Ospravedlňujeme sa, ale vzhľadom na situáciu som museli prerušiť prevádzku na našej slovenských pobočke. V blízkej dobe naviděnou.


Levné kovové regály , zařízení včetně příslušenství, skladové systémy, vybavení skladů. Výroba, dodávka, montáž, servis.

Objednejte si regály on-line a získejte následující výhody: - Regály vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. SEALAVAC Vacuum Chamber 12.


US Gallon, Aluminium 3. Skladování- regály , přepravní boxy, přepravky, palety, kontejnery, skladovací kontejnery, sklodování technických plynů, technické plyny, systémové stojany. Pakliže z důvodu typu skladovaného zboží nemůžete ve svém skladu použít naše klasické paletové regály Pal Rack, neházejte flintu do žita a využijte jedinečného systému Drive-In, který umožňuje skladovat i takové zboží, jež nelze stohovat, a který šetří každý centimetr vaší skladovací plochy. NOVOTNÝ – skladovací systémy a policové regály Uspořádejte si svět s našimi sladovacími systémy.


Nabízíme vše, co vaše kancelář, skla dílna nebo archiv či depozitář potřebuje, abyste se v něm bezpečně vyznali. Obsah Základní pohled na daný způsob skladování Obecné poľadavky na podlahy Regály – základní rozdělení Ocelové statické skladovací systémy Základní členění přestavitelných paletových regálů Manipulační vůle Rozměry ąířky uličky Velmi úzká uličkaregály třídy 3Regály třídy 1a. Kompaktní regály Vám zajistí větší úložný prostor.


Více o pojizdných regálech Patrové sklady. Regálové galerie Vám umožní rozšířit skladovací plochu o další patra. Pro skladování zboží na paletách a jiného objemného materiálu. Toto Prohlášení o ochraně osobních údajů jsme pro Vás my, společnost PROFI REGAL s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky