čtvrtek 25. července 2019

Mora varná deska

Mora varná deska

Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Indukční vestavné desky MORA mají až účinnost ohřevu na indukční zóně s minimálními tepelnými ztrátami.


Mora varná deska

Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření. Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. This feature is not available right now. Please try again later. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze.


Deska má plynové hořáky s bočním ovládáním, které jsou navíc osazeny pojistkami STOP GAS, kryté smaltovanou mřížkou pro pohodlnou údržbu. Varné desky Mora za akční ceny. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Všechny informace o produktu Varná deska Mora VDIT 6X, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Mora VDIT 6X.


Mora varná deska

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ukazatel zbytkového tepla vás upozorní, že zóna ještě není zcela vychladlá. Varná deska je opatřena funkcí automatického vypnutí indukční zóny po minutě a nechybí ani bezpečnostní dětská pojistka. Varnou desku MORA VDIT 6X lze velmi jednoduše ovládat pomocí dotykového ovládání. Má dvě varné zóny Hi-Light z nichž jedna je DuoZóna, tudíž se krásně přizpůsobí velikosti hrnce.


Set Mora - trouba vest. Choose the perfect machine from over 200listings. Free Shipping Available. Plynové sporáky MORA - plynová varná deska MORA CZ. Unsubscribe from MORA CZ?


Whirlpool indukční varná deska ACM 8- AP Servis - Duration: 1:28. Indukční varná deska Mora VDIT 6FF černé barvy má přední hranu zkosenou, ostatní zbroušené. Jak vybrat varnou desku. Pro usnadnění přípravy pokrmů je k dispozici řada praktických a bezpečnostních funkcí.


Trouba, Varná deska , Myčka, Mikrovlnná trouba. Trávíte ve vaší kuchyni hodně času? Rádi na plotně připravujete spoustu pochutin a hledáte tu nejvyšší kvalitu? Za příplatek dostanete skutečného mistra oboru, s nímž budou spokojeni i ty nejnáročnější kuchařinky a kuchaři. Detail produktu Do obchodu.


Kč Sklokeramická varná deska MORA VDSK 3FF Skla. Indukční vestavná sklokeramická varná deska na dotykové ovládání disponuje čtyřmi varnými zónami a elegantním černým designem. MORA VDIT 6C nabízí funkci PowerBoost (extra výkon u všech varných zón), ukazuje zbytkové teplo a automaticky se po minutě vypíná. Mora VDP 6GXje plynová deska s povrchem z tvrzeného černého skla a nerez rámečkem. Snadno se udržuje a má jednoduchou obsluhu.


Disponuje plynovými hořáky s pojistkami Stop Gas. Plynová varná deska Mora VDP 6Xv nerezovém provedení se hodí do každé kuchyně. Deska se ovládá pomocí otočných knoflíků na přední části desky, ve kterých je zabudováno elektrické zapalování hořáků.


Mora varná deska

O stabilitu hrnců při vaření se postará dvoudílná varná mřížka vyrbena ze smaltu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky