čtvrtek 25. ledna 2018

Vakuové přísavky

Vakuové přísavky šetří čas i materiál. Neztrácejte čas zvedáním těžkých břemen. Moderní vakuové přísavky vytvoří podtlak, který uzvedne materiál o hmotnosti až 8kg. FEZER nabízí rozsáhlé množství vakuových přísavek od kruhových přes falcové až po měchové přísavky které dokonalé přisají i strukturovaný povrch.


Zde můžete najít tu ideální přísavku pro Vaše použití. Vše, co je potřeba pro konstrukci a provoz vakuového systému.

CATCHSHIFT – vakuové přísavky a manipulátory na dlažbu. Zvedají beton i laťku celého oboru. Nejnovější technologie jsou naše vášeň. Věříme, že vakuové přísavky jsou budoucností bezpečné instalace betonových a kamenných prefabrikátů.


Pokládka dlažby je díky nim rychlá, efektivní a méně namáhavá. Své uplatnění najdou na stavbách, např. Technologie se skládá ze zvedacích a posuvných částí.


Ty jsou pak při erotických hrách mnohem citlivější. Přísavky mají dlouhý tenký okraj pro dobré utěsnění na mírně zvlněném povrchu, např.

Použití: Provádíme polyuretanové povlaky pro široké průmyslové spektrum. Povlakujeme jak Vaše stávající, tak i nová jádra válců. Postup - přísavky přiložte na bradavky a odsajte pumpičkami vzduch.


Po vytvoření podtlaku se Vaše bradavky zvětší, zmohutní a stanou se vnímavější pro stimulaci. ESG, kulaté vakuové přísavky ESG, oválné : vakuové přísavky ESS. Cenovkou jsou tyhle vakuové přísavky dost příjemné (podobně jako asi vše od značky BOOM) a nikoho nezruinují. Nízká cena se odráží v tom, že nemají vlastně žádný obal a dostanete je jen v plastovém sáčku.


Prospekt standardních vakuových přísavek a nástavců VACULYFT ke stažení. Různé materiály, tvary a konstrukce pro nejrůznější aplikace. Konstrukční řada CONVUM - ejektory.


Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny. Přísavka vakuová- nosnost do 6kg Cena na vyžádání. Například: plechy a desky z železných a neželezných kovů (i nemagnetické).


Ruční vakuové přísavky na sklo, ale i břemena z různých jiných hladkých materiálů. Kvalitní, praktické, snadné na používání a bezpečné. Náš sortiment elektromechanických a elektronic.


Série BSA (6) Série BSG (6) Série FSG (11) Série FSO (5) Série FSR (3) Série SGN (2) Druh konstrukce Vnější závit (15) Vnitřní závit (16) Zásuvný (2) Materiál přísavky. Bezpečně s ním uzvednete a umístíte všechny běžné sendvičové střešní i stěnové panely, trapézové plechy, skleněné tabule i různé fasádní materiály.

BOOM LuvPump vakuové přísavky XXL. Nipple Pump přísavky na bradavky. Podtlaková sada dvou kusů přísavek na bradavky s osmi těsnícími gumičkami v různých velikostech. Velmi praktická pomůcka určená na zesílení citlivosti bradavek a zvětšení jejich velikosti.


Prodej a pronájem nového i použitého vybavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky