úterý 16. ledna 2018

Oprava ložiska pračky cena

Výměna ložiska u pračky Vyměníme ložiska v pračce. Opravujeme speciální technologií všechny typy praček s použitím značkových ložisek včetně technického listu. Chci objednat Jak rozpoznám vadné ložiska ? Podívejte se jaká je naše cena výměny ložisek v pračce. Maximálně hodin a Vaše pračka pere jako dříve.


UPOZORNĚNÍ - Vážení zákazníci, toto je pouze informativní seznam nejčastějších závad.

Ceny jsou přibližné a může dojít k jejich navýšení nebo snížení dle typu přístroje. Pračka se stářím cca let měla vadná ložiska. Bylo provedeno zjištění zda je oprava rentabilní vzhledem k celkovému stavu pračky kontrolou a měřením všech části spotřebiče včetně provedení autotestu pračky. Díly byly objednány a během tří dnů byly u zákazníka na místě v bytě též vyměněny.


Váš účet Electrolux bol práve vytvorený. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Náhradní ložiska jsou kompatibilní pro všechny typy praček, jen je třeba dodržet požadované rozměry a typ. Prosím, uveďte u nabídky cenu za vaši práci a nové ložisko.


Nabídka Dobrý den,opravu ložisek vám mohu udělat během příštího týdne,budete-li mít zájem tak mě co nejdříve zavolejte na domluvu termínu.

U některých modelů vrchem plněných praček se ložiska dodávájí jako kompletní ložiskové domky kdy ložisko nejde samostně vymněnit a je nutné zakoupit kompletní ložiskový domek - jeho montáž do pračky je podstatně jednodušší. Pokud sháníte jiné ložisko do pračky než zde máme vystavené napište nám poptávku na. Cez internet som podla typu pračky objednal obe ložiska na pračku -jedno vyšlo cca.


Výmena zaberie cca minút jedna strana robil som to prvy x. V tomto e-shopu využíváme soubory cookies pouze poskytování služeb a analýze návštěvnosti. Ložisko, ložiskový dom práčky. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Více o zásadách OOÚ najdete ZDE. Proto nelze dopředu sdělit kolik bude daná oprava spotřebiče stát pokud je závada způsobená poruchou modulu elektroniky. V těchto případech se vždy účtuje práce a cestovné plus cena za opravu modulu elektroniky která byla vykonána (na místě nebo dílensky).


Pouze u značky Gorenje vzhledem k častým chybám v dokumentaci je třeba ložiska nejprve vymontovat a zjistit rozměry. Možno samozřejmě zakoupit pouze gufero, nebo. OPRAVY: Dnešní automatické pračky jsou poměrně složitá zařízení se širokým spektrem závad. V zásadě je možné uvést, že: - celková cena diagnostiky závady, či běžné jednoduché opravy bývá 4až 57- Kč, při náročných opravách 6až 78- Kč dle ceníku (k předložení) cena příp. Whirlpool Cena opravy vrátane poštovného je €, programátor treba poslať na doleuvedenú adresu a informovať ma o odoslaní, najlepšie SMS na tel.


Jednou za čas posíláme informace o speciální akcích, slevách a výprodejích. Nudné a zbytečné obchodní e-maily neposíláme. Domčeky na práčku Electrolux, Whirlpool, Indesit, Candy atď.


Náhradné diely – ložiská na Electrolux, Zanussi, AEG je dobré skontrolovať podľa produktového čísla, ktoré nájdete vzadu na práčke, začína sa 91….

Provádíme opravy praček téměř všech značek. Servis provádíme ve většině případů přímo u zákazníka. Motory pro automatické pračky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky