čtvrtek 25. ledna 2018

Indukční hrnce sada

Indukční , Mytí v myčce. Také máte stále méně času, ale více povinností? I drobná úspora času se počítá a co teprve taková znatelná úspora energie?


Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu.

Snadné vaření zajistí sada nádobí Simpleo od značky Tefal, která je vhodná i pro začátečníky. Celonerezové hrnce vydrží dlouhá léta, jsou lehké a kompaktní a použít je můžete na všech varných deskách včetně indukce, také v troubě a mýt v myčce. V naší nabídce najdete indukční hrnce od českého výrobce Kolimax. Koupíte jak jednotlivé hrnce na indukci nebo celé profesionální sady. Hrnce na indukci v našem obchodě.


Emile Henry, Kela nebo Zwilling. Vyberte si krásné kousky, co.

Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí? Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík. Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje. TESCOMA nabízí hned několik skvělých sestav nádobí z prvotřídních materiálů a pro všechny typy sporáků včetně indukce. Nádobí je doplněno skleněnými poklicemi s úchyty.


Speciální zesílené sendvičové dno zajišťuje rovnoměrný ohřev pokrmu a dlouhodobou, stálou teplotu. Doporučená sada indukčního titanového nádobí je za zvýhodněnou cenu oproti nákupu samostatných kusů nádobí. Základem jsou správné hrnce.


Při nákupu kuchyňského vybavení se vyplatí investovat do praktických sa které obsahují všechno, co budete při vaření potřebovat. Pro hrnce to platí dvojnásob. Prohlédněte si sady hrnců s mramorovým nebo keramickým povrchem. A nezapomeňte, že do kuchyně patří i. Naše bytelné hrnce a pánve jsou vyrobené z odolného, vysoce kvalitního kovu a smaltu, abyste měli vždy po ruce to správné nádobí na přípravu nezapomenutelné večeře pro rodinu či přátele. Ideální sada hrnců by měla obsahovat pánev, menší hrnec na omáčky, jeden velký hrnec a dva menší hrnce.


Samozřejmě, ke všemu má být poklička. V nabídce jsou potom i sady hrnců bez pánve, což je ideální, jestliže už nějakou tu pánev doma máte a nepotřebujete další.

Pro novou domácnost se hodí buď jedna opravu velká sada hrnců, nebo několik menších, ať si. Může se stát, že některé, často opravdu velmi staré hrnce , na ní ale fungovat budou. Pokud však nevlastníte sadu poctivých hrnců po babičce, připravili jsme pro vás pár ra jak si vybrat indukční nádobí dle vašich potřeb. Vybíráme pro vás pouze kvalitní výrobky a cenově výhodné sady nádobí od ověřených dodavatelů.


Vaření na indukční desce je praktické, rychlé, bezpečné a velmi úsporné. Nemůžete však použít každý hrnec na indukci, musíte mít speciální indukční nádobí. Směsku hrnců různých typů si doma může dovolit tak student na privátě. Jakmile máte vlastní bydlení a budujete vlastní domov, je na čase si pořídit sadu hrnců od jednoho výrobce, s jednotným designem a možností využití všech souvisejících výhod. Pokud ano, tak určitě oceníte sadu hrnců od německé firmy SSW Germany = záruka vysoké jakosti a užitné hodnoty.


Sada hrnců do Vaší kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky