úterý 23. ledna 2018

Šicí stroj na kůži bazar

Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů Šicí stroj. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kategorie Šicí stroje - bazar. Vybírejte z 2inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dobrý den, prodám průmyslový šicí stroj. Nechala jsem ho seřídit a dodělat vypínač na 230V.


Rozměr stolu 105x55x78. Na našich šicích strojích lze šít i kabelky, popruhy. Na Ráji šití nabízíme kompletní výběr značek na českém trhu.


Nabízíme šicí stroje renomovaných značek jako např.

Příslušenství jehly pro kůži a imitaci kůže, speciální skosení pro lepší průnik do kůže, neohýbají se a nepoškodí materiál, jehly na kůži s ploškou, vhodné k šití běžně používaných materiálů, určeny do domácích šicích strojů, jehlové velikosti 3ks-vel. Prodáváme šicí stroje , vyšívací stroje , žehličky a řezací techniku vhodné pro krejčovství, šicí dílny a módní salony, ale také pro domácnosti a speciálně ženy, které si oblíbily patchwork a quilting. Kupujte výhodně a levně. Bazar online, inzerce zdarma.


Ideální na všívání zipů do zimních bun oprava tašek apod. Tloušťka šitého materialu až 4mm. Stroj má přímý šev, nemá entl.


K dispozici I náhradní jehly a různé nitě na čluncích. Nabízený šicí stroj je vyfocen na přiložených fotografiích. Bernina, japonské značky Janome a Brother, proslulý americký Singer, polskou značku s více než 60ti letou tradicí Lucznik, Veritas, který není třeba představovat, tradiční německou značku Pfaff i českou značku Zetina. Spin Master Cobi sew cool Materiál: plast Revoluční šicí stroj , s kterým ušijete skvělé módní doplňky pro sebe, pro své kamarádky i pro panenky.


Nechte pracovat svou fantazii a vytvořte si plyšáka, všelijaké dekorace a spoustu dalších! Celou nabídku těchto strojů naleznete na našem webu. O ceně a strojích se informujte u obchodního zástupce.


Brother RH1Šicí stroj , programů včetně knoflíkové dírky šité na jeden krok, volně nastavitelná délka a šířka stehů, navlékač nitě do jehly, zpětné šití, zapošívání, šití dvojjehlou, volné rameno, LED osvětlení Designový šicí stroj Brother RH1má praktické funkce a je vhodný pro pokročilé i začátečníky. Yamata, šicí stroj je celokovový, jak konstrukce, tak i vnitřní střeva.

S výměnnými patkami, s ramenem s úl. Prodám plně funkční seřízený šicí stroj zn. Sedlářské šicí stroje , šití autoplachet a silných materiálů. Nejsilnější šicí stroje v naší nabídce, robustní konstrukce a velký průchozí prostor. Sekce Textilní stroje - bazar strojů - řádková inzerce.


Prodam prúmyslový šicí stroj Siruba L 8F, na těźké materialy, vysokorychlostní chapač, plynulé podávání, automatický odstřih, zapošití na začátku a na konci, centrální mazánî, se stolem se zapuštěnou stehovou deskou, málo pouźívaný. Standardní jehly 10ks pro šicí stroje č. Ve většině případů tyto jehly nebudete potřebovat. Naše Šicí Centrum Haišman nabízí svým zákazníkům pomoc nejen při výběru šicího stroje , overlocku, vyšívacího stroje , žehlící techniky, apod. Sici stroj - bazar - Bazoš. Průmyslovy šicí stroj, 3-násobné podávání, jehelním a patkovym podáváním a barelovym chapačem.


Levně prodám průmyslové šicí stroje. Jednojehlový průmyslový šicí stroj zn. Textima Altin-šije hedvábí, úplety až po kůži. Starší, ale spolehlivý!


Minerva, také starší, ale ve skvělém stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky