pátek 12. ledna 2018

Kuchyňské rukavice

Do každé výbavy kuchyně šikovné kuchařky patří elegantní a praktické kuchyňské rukavice. Rukavice a chňapky jsou nepostradatelným pomocníkem každé kuchařky. Nabízíme Vám prošívané kuchyňské rukavice s moderním designem s prodlouženou ochranou zápěstí. Jsou opatřeny praktickým poutkem na zavěšení.


Ani jedná gazdinka si nevie predstaviť kraľovanie vo svojej kuchyni bez praktických kuchynských rukavíc. Kuchynské rukavice spĺňajú nielen ochrannú funkciu pri manipulácií s horúcimi predmetmi, ale spĺňajú aj funkciu estetickú, čo znamená, že skrášlia vašu kuchyňu.

Dávejte pozor při přípravě pokrmů a chraňte se před nepříjemnými drobnými nehodami. Rukavice jsou vyrobeny z vysoce odolné syntetické tkaniny a mohou je používat praváci i leváci. Teď už můžete bez obav nabrousit své kuchyňské nože a dát se do příprav svých oblíbených pokrmů. Kuchyňské rukavice GLvyrábí italská firma Martellato. Byly navrženy a vyrobeny tak, aby ochránily před teplotou až do 400°C.


Díky prodlouženým rukávům je velmi těžké se spálit. Nemusíte trávit dlouhé chvíle tím, že budete čekat, až něco ochladne, abyste mohli manipulovat s horkými výrobky či cukrářským nádobím. Při vaření nebo pečení jsou šikovným pomocníkem každé hospodyňky.

Moderní chňapky a kuchyňské rukavice splňují vše, co od nich očekáváme. Jsou praktické, krásné a výběr je obrovský. Kromě textilních chňapek dnes najdeme mnoho výrobků ze silikonu.


Ten snáší dobře vysoké teploty, je lehký, ohebný a snadno se udržuje v čistotě. Díky modernímu vzhledu jsou chňapky i rukavice dekorativním doplňkem vaší kuchyně. Weber Rukavice Premium, černá.


BELLATEX Kuchyňská chňapka vlčí mák chňapka 28xcm. Kuchárske rukavice slúžia na pohodlnú prácu s potravinami pri ich príprave, hlavne v surovom stave. Hygienické kuchárske rukavice dnes patria k samozrejmostiam pri spracovaní kuracieho mäsa, rýb, ale taktiež mäsa ako takého. Taktiež ho oceníte pri servírovaní na rôznych akciách a pred hosťami, napríklad vo foodtrucku.


Bavlněná kuchyňská rukavice pro bezpečnou manipulaci s horkým nádobím. V čem kuchyňská rukavice GrandCHEF vyniká? Je dodávána v červené nebo černé barvě, s možností volby pro kuchařky a kuchaře.


Kromě toho, že dokáží zachránit před spáleninami od horkých hrnců, můžete volbou toho správného motivu dodat vašemu interiéru doplněk, který vám v něm stále chyběl. Naší výhodou je, že Vám můžeme nabídnout široký výběr kuchyňských textilních doplňků v zajímavých motivech a barvách, které můžete kombinovat ve stejném designu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Bohatá nabídka vybavení do kuchyně a jídelny - kuchyňské příslušenství, nádobí, příbory. Zahradní nábytek naší produkce - soupravy nábytku, podsedáky a zahradní houpačky.

Jsou vybaveny jak magnetem, tak poutkem, takže si můžete vybrat způsob, jakým je budete uchycovat. Před každým použitím rukavice zkontrolujte, zda nejsou poškozené nebo roztrhané. Poškozené rukavice již neposkytují ochranu! Nepoužívejte výrobek v blízkosti pohybujících se částí stroje!


Zabraňte kontaktu s horkými kapalinami a tuky! Kuchyňská rukavice s tepelně odolným protiskluzovým povrchem a prodlouženým zápěstím – dokonale ochrání při vaření i pečení. Vyrobeno ze 1 bavlny a speciální pryže odolné do 2°C, opatřeno poutkem a magnetem pro snadné zavěšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky