pátek 19. ledna 2018

Hliníková bedna

Hliníková bedna

Hliník, ze kterého jsou vyrobené (mm - mm) , jim zajišťuje dostatečnou odolnost i při velmi nízké hmotnosti. Vysoce odolné hliníkové transportní boxy o objemu až 830. Potřebujete často přepravovat zboží, různé materiály či dokumenty? Pak si vyberte hliníkové transportní boxy.


Hliníková bedna

Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů. S přívěsem odjíždíte ještě dnes. Předvedeme, doporučíme přívěsný vozík, přívěs za auto i nákladní přívěs na míru!


Prodej ojetých přívěsů za příznivé ceny. Servis a náhradní díly v e-shopu. Víko je zpevněno ochrannými plastovými rohy. Hliníková bedna s víkem Eurobox objem 1litrů. Uzamykatelný kontejner má madla pro snadnější manipulaci.


Kufry se dají na sebe stohovat. Mobilní přepravní bedny jsou. Doporučujeme nákup postřiků pro postřik Vašich zahrad za bezkonkurenční ceny na e-shopu agromanualshop. Prohlédněte si hliníkové pergoly v akci.


Vyniknou u rodinných domů i komerčních objektů. Vyrobený z profilovaného hliníkového plechu tl. Optimální přepravní bo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Hliníková bedna

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Představujeme Vám vysoce kvalitní hliníkové boxy ALPOS pro přepravu a skladování zboží, které je náchylné poškození nebo důležitých dokumentů. Přepravní hliníkový box s víkem a dvěma zámky, které je možno za příplatek vybavit cylindrickou vložkou (viz. položka níže). Univerzálně použitelný přepravní box, uzamykatelný, víko zůstává v otevřené poloze díky řetízkům připojeným na bocích, pogumované rukojeti s pružinou, při odložení se zasunou.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. ZARGES je v Evropě vedoucí firmou v oblasti technika pro práci ve výškách a logistika s obratem přes 2milionů Euro. V produktech ZARGES, kterých je na výběr více než 50 je sjednocena inovativní technologie a více než let zkušeností se zpracováním hliníku. Skladem - Expedujeme ihned tloušťka plechu mm.


Zámky pro hliníkové bedny. Box řady D je robustnější, v. Katalog - sortiment (80) Online exkluzivní sortiment (24). Pogumované rukojeti s pružinou, při odložení se zasunou.


Bedna na míru - výrobek Keramet Kč na zakázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky