středa 10. ledna 2018

Krájecí prkénko

Krájecí prkénko

Prkénka a krájecí desky. Patří sem především prkénko a kuchyňský nůž. Krájecí desky a prkénka na 4home. Recenze na prkénka a krájecí desky. Jak vybrat kuchyňské prkénko ? Bambusové a dřevěné prkénko je šetrnější k nožům díky přírodnímu materiálu, a tak se čepele nožů téměř vůbec netupí.


Krájecí prkénko

Jejich údržba je ale náročnější než u plastových prkének, chytají totiž pachy a barvy. Nejsou vhodné do myčky na nádobí, nesmí se nechávat ve vodě, jinak. Vysouvací šuplíky usnadňují krájení zejména ovoce a zeleniny, protože do nich můžete pohodlně přesunout nakrájené potraviny či jejich slupky a další odřezky. Kuchyňské bambusové prkénko s m. Vyrobeno z vysoce kvalitního pařeného buku.


Robustní a odolná konstrukce zajišťuje estetický vzhled i po dlouhodobém používání. Snadno se čistí a uskladňuje. Můžete si vybrat z mnoha velikostí, tvarů, materiálů i provedení.


Dřevěné krájecí prkénko z masivního dubu s rukojetí. Jsou zde kuchyňská prkénka a desky pro běžné používání, ale i pro profesionální kuchyně. Vyberte si prkénko z mnoha typů, velikostí i materiálů. Nabízíme kvalitu za přijatelnou cenu a rychlé dodání.


Vyměňte své staré, za nové. Vybírejte z mnoha druhů dřevin a velikostí. Na Vaše prkénko Vám může navíc vypálit jméno, symbol nebo osobní vzkaz. ECOfriendly, 1 rozložitelný - velmi lehký, zároveň odolný materiál - snadné čištění - použití jako krájecí deska nebo podložka - rozměry: x 21.


Krájecí prkénko

Tyto prkénka s velice atraktivním vzhledem jsou vyrobeny ze dřeva, bambusového dřeva a bambusu. Povšimněte si také možnosti zakoupit prkénka ve výhodných sadách. Toto prkénko se hodí do všech kuchyní. Povrchová úprava je plastová, uvnitř je prkénko dřevěné.


Vybavte si kuchyni nostalgií – cibulákový vzor už nepatří výhradně jen porcelánu. Klasika z dob našich babiček je. Stav zboží Rozbaleno, Kód zboží KUCH 936.


Krájecí prkénko

S dopravou 1Kč, osobně v placeLuštěnice. Free Shipping Available. Great Selection of Outdoor Clothing by Prana. Be Ready for your Next Adventure with Outdoor Equipment from Alpinetrek.


Set je dodávaný v pěkném přírodním balení. Doporučujeme pouze ruční mytí. Dřevěná prkénka určená ke krájení sýrů, mas, zeleniny nebo bourání mas, jsou zaručeně hygieničtější než plastová.


Netupí nože a při správné péči vám vydrží. Příznivce a milovníky dřeva jistě potěšíme. V našem sortimentu naleznete dřevěná kuchyňská prkénka a krájecí desky od českého výrobce.


Plastová krájecí deska. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky