pátek 12. ledna 2018

Keramické umyvadlo

Keramické umyvadlo

Keramické umyvadlo IMPERO 2N white. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro.


Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Vyniká svými čistými liniemi a jednoduchým tvarem.


Vážení zákazníci, dne 9. Toto umyvadlo , vyrobené z prvotřídní keramiky, bude stylovým doplňkem do každé koupelny, umývárny nebo na toaletu. Má vysoce lesklý povrch a moderní, a zároveň elegantní design. Standardní otvor pro baterii umístěný vpravo. Dodáváme v pravém i levém provedení. Vybírejte si Umyvadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Keramické umyvadlo

Nábytková umyvadla, NIKIDO. Jste s ním v kontaktu několikrát denně a možná si ani neuvědomíte, jak na Vás působí. Umyvadlo je neodmyslitelnou součástí každé koupelny. Při výběru je tedy důležité stanovit si určitá kritéria, podle kterých následně můžete vybrat ideální umyvadlo.


Rozměr 50x42cm, barva bílá. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Hodnotenie produktu:. Autorský dizajn Dizajnér Kryštof Nosál vyvinul tvar keramických umývadiel na dosku tak, aby splynula s väčšinou moderných kúpeľní, ale zároveň nie sú zameniteľné so žiadnymi inými.


Detail produktu Do obchodu. Kč Červené hranaté umyvadlo Bordeaux. Obdélníkový tvar s vyššími okraji bez odkládacích ploch je snadný na údržbu a zároveň vysoce elegantní. Skladem u dodavatele, - dnů.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Možnost kombinace s nábytkovými nohami.


Keramické umyvadlo

Odpadová souprava a umyvadlová baterie nejsou standardní. STEELART zosobňuje maximálnu slobodu tvorby pri plánovaní pracovných plôch k príprave, vareniu a umývaniu. Kulaté keramické umyvadlo se vzorem bílého mramoru, instalace na desku, standardní otvor pro výpust. Klasické keramické umyvadlo Rea Sara v moderním provedení.


V podstatě se jedná o klasické keramické umyvadlo s moderními tvary, které vypadají velmi hezky. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky