středa 10. ledna 2018

Pračka whirlpool nejde spustit

Praní nejde , jak by mělo? Projděte si seznam nejčastějších závad praček a jejich řešení. Nejčastější závady praček a jejich řešení 1. Pračka nevypouští vodu.


Tato závada na pračce patří mezi nejčastější.

Příčinou může být ucpaný filtr čerpadla, se kterým si bez problémů sami poradíte. Dobrý den máme pračku Whirlpool AWE 85a objevila se nám. Závady, poruchy, defekty způsobené špatnou péčí o pračku a myčku – skvrny na nádobí, nejde spustit , vadný programátor, nenapouští vodu.


Najčastejšie poruchy práčky Whirlpool (podobný postup však môže fungovať aj pri iných značkách) vieme vyriešiť často aj sami, nezabúdajte však, že sa jedná o elektrospotrebič a zasahovať do elektrického okruhu či pracovať so spotrebičom pod napätím by mal len odborník – elektrikár s platnou vyhláškou! Poruchu jsem nakonec odstranil důkladnou očistou topné spirály a pračka od té doby prala bez problémů. Teprve však cca po třech týdnech jsem si udělal čas na konečné smontování pračky.


Hýbal jsem přitom s deskou programátoru. Whirlpool je americká značka a jednotka vo výrobe bielej techniky, domácich spotrebičov a rôznych vybavení v domácnosti.

Vo väčšine spotrebičov má zavedenú funkciu 6. Prala a občas nevyždímala. Včera vyprala i vyždímala a dnes vůbec nejde zapnout a vyhodila jistič aniž se rozsvítily kontrolky. Jistič je v pořádku, ale pračka stále nereaguje. Pokud je víken nebo se k vám opravář z nějakého důvodu dostane až za dlouhou dobu, doporučujeme jednou za čas spustit krátký program, popřípadě máchání, pokud vám to pračka umožní. Tím snížíte riziko, že vám prádlo začne plesnivět.


K praní můžete pro dezinfekci přilít i trochu octa, prádlu by to nemělo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Myčka nejde spustit , zůstává v ní voda nebo po skončení programu nevysouší nádobí. Nejste první ani poslední, kdo tyto problémy řeší. Sepsali jsme návo jak odhalíte nejčastější poruchy – a pokud je to možné, jak je svépomocí také vyřešíte.


Až do této soboty prala bez problémů. Po posledním praní v sobotu displej vůbec nesvítil - neoznamoval ani konec programu. To je jen na doplnění dotazu.

Během několika let používání praček Whirlpool se může stát, že se pračka vypne. Zhasnou veškeré signalizační kontrolky a pračka nejde zapnout. Můžete mi poradit co s tím. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka.


Získejte cenové nabídky na opravy praček, servis elektrospotřebičů. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace.


Nejde spustit pracka ukazuje porucha fTato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku. Dnes sa mi totiž pokazila, no pasa. Práčka po zapnutí neurobí ani Ň. Korunky na novú nemáme.


Jestli vaše pračka při praní skáče nebo vibruje, a přitom je nová, podívejte se, jestli byla odstraněná přepravní pojistka (informace a vše další o tom najdete v návodu na použití). Když se tak stalo, dávejte pozor, aby byla vaše pomocnice umístěná rovně, případně pod ni položte gumovou podložku. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma pračka bosh - nová, nejde spustit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky